Melyik kutyaiskolát ajálanátok? (Népszigeti sajnos kizárva)
Jelentkeztünk a népszigetibe alaptanfolyamra, de mivel hétvégén vannak a foglalkozások, és nekem is van egy tanfolyamom, pontosan abban az időszakban minden hétvégén, sajnos le kellett mondanunk. Milyen suli jöhetne még szóba? Lehetőleg póráz nélküli oktatást szeretnék egy nem agresszív, nem kötekedő 8 hónapos kutyának. Cerberoszt és Alfát is néztem, Alfa még viszonylag elérhető távolságban is lenne, ráadáusl hétköznap van oktatás.
Vagy érdemes lenne várni még 7 hetet, míg lemegy az első alaptanfolyam, és a Tükörsuliban csinálni mégis?
Annyira nem lehet melléfogni alapfokon még, nem?
Szentendreit nem ajánlom, kifizettünk 40et kb a semmiért, elmondtuk mi a probléma (felzabál mindent, megugatja a gyerekeket, ehhez képest élelemmegtagadással 10percig foglalkoztunk kb) és még fel is fázott a kutya a folytonos ültetés-fektetés következtében télen.
Szerintem simán megvárhatjátok azt a pár hetet.
Interspar melletti?
Budakalászon is van azt hiszem 2-3, az egyik a már ajánlott Kutyapark. A honlapja nagyon profinak tűnik, de én még ott semmi mozgást nem láttam, és egy ismerősöm se járt oda, nem szeretnék zsákbamacskát venni:)
"lehetőleg póráz nélküli" :)
Én se tudok részleteket,csak ami a honlapról, meg gyk-ról kiderül; úgy tudtam ezek a "sztársulik" alapvetően póráz nélkül dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!