Szerintetek is gyönyörű Junior?
Figyelt kérdés
Cesar Millan kutyájára gondolok. Nem tudom, ki hogy van vele, de az egyik legszebb pitbull, akit valaha is láttam. És nemcsak szép, de kiegyensúlyozott és jólnevelt is, ami nem mondható el minden pitbullról. Vagy csak elfogult lennék?2013. aug. 18. 18:35
11/13 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, kedves utolsó, de lepontoztalak. :D Mi az, hogy egészen biztosan nem tetszene? Ezt legfeljebb magadról állíthatod! Képzeld, még akkor is tetszene, ha a Te kutyád lenne.
2013. aug. 24. 19:41
12/13 anonim válasza:
13/13 A kérdező kommentje:
Jujj, ez a Te kutyusod? De cuuuki... Magával ragadó. :D
(Úgy értettem amúgy, hogy ha a Te kutyád lenne Junior és nem Cesaré, akkor is tetszene.)
2013. aug. 24. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!