SOS! Félek! Megkapott a kutya, és sztem meggyűlt a harapás helye! (? )
Játék közben megkapott a szomszéd kutyusa, a jobb kezem hüvelykujjam, kimostam hidegvízzel, és már nem csak a helye fáj hanem az egész ujjpercem, pedig csak a körmöm mellet szakította fel a bőrt és vágta meg egy kicsit a húst. Rettenetesen vérzett, már csak picit vérzik, szóltam anyának is, csak ő dolgozik. Félek h elfertőződik! Bekentem körömvirág krémmel, ami gyulladáscsökkentő. Mit csináljak?
ui: Orvoshoz nem akarok menni!
Betadin van?
Miért nem akarsz orvoshoz menni?Ha elfertőződik,muszáj leszel.
Nem kell kétségbe esni. Annyira nem fájhat a kezed h ide tudsz írni.
Fertőtlenítsd le a sebet (betadin, alkohol), bekötözöd a sebet és holnap már újra játszhatsz a szomszéd kutyával.
Amikor engem megharapott egy kutya, akkor azonnal töményen nyomtam bele a betadinet, mégis fájt, mint az állat. Nekem is a körmöm mellett szakította fel. 2 hétre kiestem a melóból, mert nem tudtam megfogni az ollót.
Nem lesz semmi bajod! Tegyél re egy kissé megtört széleslevelű útifű levelet. Mindenhol találni, de azért ha lehet, ne az út mellől szedd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!