Hogyan tanítsam meg a kutyámat arra, hogy ne harapjon meg, ha el akarom venni tőle a kaját?
úgy hogy igénybe veszel megfelelő segítséget és nem otthon kísérletezel vagy a neten próbálsz ilyen komoly problémára receptet találni. keress fel kutyasulit vagy trénert.
nagyon nem mindegy hogy az általad olvasottakat hogyan helyezed át a gyakorlatba ahogy az sem hogy egyáltalán a kutyával milyen a kapcsolatod.
13 hetes kutya megharap? Na ne már, annak még tejfogai vannak, oké hogy azok is élesek, de nehogy már ne tudd letiltani. Odamész, rászólsz (vagy rákiabálsz) és arrébb rakod a grabancánál fogva. Mindig nyomatékosan éreztesd vele, hogy mi a jó, és mi a rossz.
Egyébként nagyon sok kutya csinálja, és nem könnyű erről lenevelni. Az enyém is csinálta, volt, hogy hetente...vagy megette a sz@rt, vagy belefeküdt. Aztán egyszer, amikor észrevettem, nagyon bepipultam, és odavágtam egy üres pet palackot :) nem találtam el, de úgy megijedt, hogy akkor csinálta utoljára. Mármint kakival. Néha azért még belefetreng 1-1 büdös dologba -.-
Egyébként az etetés hogy zajlik nálatok? Akkor is morogna, ha el akarnád venni?
A saját kakiját is eszi?
Amúgy ha egy 13 hetes kutyával nem tudsz elbánni,miért pont beagle-t választottál?
Később sem lesz könnyebb,sőt...A kutyaovi meg tökéletes megoldás lenne nektek,mivel nem nagyon értesz a kutyákhoz.
Gondolom a kutya sem tenyésztőtől,törzskönyvvel és orvosilag szűrt szülőktől van,szóval már ebben is lehetne keresni a hiba forrását,hogy esetleg nem is beagle teljesen,illetve simán lehet ideggyenge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!