MIt csináljak hogy a kutyám ne feküdjön a bejárati ajtó elé?
Eddig le volt kerítve neki a fél telek most viszont építkezés miatt le bontottuk és nem is szándékozunk visszatenni a kerítést.
Most viszont állandóan a bejárati ajtó elé fekszik, koszol, és szőről. Hogy tudnám erről leszoktatni?
kb 7 éves már, kis keverék kutyáról van szó.
az én kutyám is ilyen xd
várjuk a válaszokat :)
Szerintem sehogy. Ott érzi jól magát, és ott van a legközelebb a gazdikhoz is. Akkor meg minek menjen a telek másik végébe?
A kutya évente kétszer vedlik: ősztől tavaszig, és tavasztól őszig. Azaz szőrözni fog, akár akarod, akár nem.
Az én kutyám benti kutya, így mindig tiszta a szőre, nem koszol, és nem fekszik a bejárati ajtó elé sem. :-)
Csak annyit kérek tőled, hogy ne kösd meg. Az igazi kínzás a kutyának.
Szerencsétlen állat a gazdái közelségét keresi,ebben nincs semmi furcsa.Mivel eddig lekerített területen élt,erre nem nagyon lehetett módja.
Biztos,hogy túl sokat nem foglalkoztok vele("jó annak a kert,nem kell séta,közös játék" stb.,tipikus hozzáállás).
A bullterrierem ágyban alszik,párnák között,takaró alatt,nem szőrös,nem koszos.Ja hogy ehhezn ápolni is kell?
Ennek a házörzés az oka.
De lehet más is:
Az én Jerry-m mindig a huzatba fexik. Vagy olyan helyre ahonnan belátja a lakást. Vagy a Hartman pontokba, és vizerekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!