Mit tegyek ha (melegben) kutyát látok autóba zárva?
Ez nekem is megfordult a fejemben.
Múlt hétvégén a budaörsi auc.hanba mentünk, egy parkoló terepjáró két első ablaka picikét le volt engedve. Kismacskák és egy csivava ült az autóban. Egy másik emberrel egyszerre értünk oda, ő is el volt képedve, azt mondta, hogy ő megvárja a "gazdit" (már készült volna haza, mi akkor érkeztünk), én pedig bemondattam a rendszámot, hogy a kocsi tulaja azonnal menjen a járművéhez.
Bevallom nem tudom mi lett a vége.
Nem tudom mit kellene tenni. Beütni nem merném a szélvédőt, mert én húznám a rövidebbet. Oké, hogy a törvény védi az állatokat, csak hát a hozzáállás nem az igazi. Mint ha egy szemetelésről beszélnénk. :(
Ilyenkor a legjobb lenne bemondatni a rendszámot vagy rendőrt hívni.
Ma kocsikáztunk és ment a klima,kiszálltunk 10 percig voltunk távol,de a kocsi belül nagyon meleg volt,pedig csak 10 percig volt zárva és még 35 fokok sincsenek.De nem lehetett beülni olyan meleg volt.
Ha vki ilyenkor a kutyáját a kocsiban hagyja nagyon felelőtlen!! Sőt van aki kisgyereket is kocsiban hagy :(
Nem tudja némelyik ember,hogy pár perc alatt 40 fokokra is felszökhet belül a hőmérséklet.
Aki tudja,hogy be kell mennie ide -oda az ne vigye magával a kutyáját vagy ha többen mennek 1 vki maradjon kint vele akkor mehet a klíma is vagy legalább kint a levegőn tud lenni árnyékba a kutyával.
Mi 1x hagytuk a kutyákat az autóba akkor is tél eleje volt és fűteni kellett a kocsiban.Fél órát voltunk távol,de ez is csak végszükséglet volt.Ha tudjuk hogy senki nem tud maradni a kocsinál,nem visszük a kutyákat ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!