Azóta fél a kutyám amióta valaki beakart törni. Mit lehet vele csinálni?
Késő esdte kint ültem a kertben a kutya mellettem volt, mikor valamire felfigyelt a kert végében, elindult megnézni, és egyszer csak egy ember ugrott elő a bokrok mögül és gyorsan kimászott majd elfutott.Viszont a kutyám úgy megijedt,hogy fülét farkát behúzva vonyítva menekült és a lépcső alá bújt ,úgy hogy két lépcsőfok között préselte be magát, holott 6 hónapos kora óta nem fért be a két lépcsőfok között.
Aztán onnét ugatott és hallgatózott.
Azóta szürkület után nem mert hátramenni és gyakran elkezd ugatni akkor is ha a bokrok mozognak.
Már hátramentem vele,hogy lássa nincs ott senki, körbeszimatolt, de egyedül továbbra sem mert hátramenni és a semmit ugatja miközben a bokrokat nézi.
A másik kutyám pár évvel idősebb nála, ő nem észlelte a betörőt akkor, így ő hátramegy de a másik kutyám vele sem megy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!