Beszabadult a lakásba a fiú magyar vizslám és sikeresen összepisilte a foteleket, bútorokat. Mit lehet tenni a szag ellen? Mivel tudom eltüntetni?
Mert eddig csak kint volt az udvarban?
Nagy bajok vannak nálatok szerintem, mert amikor egy kutya annyira dominánsnak érzi magát hogy jelölje a bútorokat az azt jelenti hogy vagy nem volt még életében a lakásban (ami gáz) vagy ha néha bent is van, rohadtul nincs megnevelve.
Ha most lehoznék egy pásztorkutyát a hegyekből a házba, még az is tudná hogy nem pisil be a házba.
lehet kapni az Aldiban szag és folteltávolítót, egy kutya és egy macska van rajta, fújós flakonú.
Iszonyatosan jó, nem hittem, hogy valaha ki tudom tisztítani a szőnyegemből a több éves(!) isten tudja, honnan származó foltokat, amiket a vanish sem szedett ki...
Köszönöm az értelmes válaszokat! :))
Más:
Nagyon a két végletben gondolkodtok. Nem csak a lakás van és a kietlen, romos udvar.
A vizslámnak van egy szigetelt kutyaháza és szabadon járhat ki-be a fűtött garázsba.
A dominancia viszonyokkal is tisztában van, egy szóra engedelmeskedik, lesi minden mozdulatom. Nem kell egy-egy mondatból messzemenő következtetéseket levonni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!