Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mini bolognese bichon tartók!...

Mini bolognese bichon tartók! Volt már vemhes a kutyátok? Mit kell erről tudnom?

Figyelt kérdés

Szeretnénk ha a kutyusunk vemhes lenne, de azért kicsit félünk a komplikációktól mivel nagyon kicsi a kutyánk, alig üti meg a 2kg-ot. Azoktól kérdezném akiknek van ilyen MINI bolognese-e vemhes, hogy nálatok minden simán ment? Mit kell feltétlenül tudnom? Mennyiben tér el ez a nagyobb testű kutyák ellésétől? Ez lenne az első vemhessége. Mennyi az esélye, hogy a kölykök egészségesek lesznek?

Köszönöm a válaszokat!:)

2013. aug. 17. 11:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy beláttad, és annak is, hogy mindent megtettél a kutyusodért! (sajnos a többség megfutamodik a problémáktól és megválik inkább a kutyától)

Azt az egyet nem értem, hogy ha ilyen előélete volt a kutyának, mégis hogyan fordulhatott meg a fejedben a szaporítás? - de ez már csak költői kérdés marad, ugye.?

2013. aug. 17. 16:48
 22/24 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ez nem egy rendes verseny volt, de nekem akkor is sokat jelentett és büszke vagyok rá! Igen, küldök képet mindjárt!

Több ok is volt amiért a szaporításra gondoltunk. Először egy éve gondoltunk rá, de akkor pont a betegségei miatt elvetettük az ötletet. Mostanában viszont nagyon jól van és az állatorvos felvetette az ötletet, hogy mi lenne ha szerezne neki egy fiút? Mi meg ugye már elgondoltuk hogy itt ugrálnak majd a drága kiskutyánk kicsinyített másai és olyan jó érzés volt.:)De nem tennénk olyat amitől baja eshetne, úgyhogy ez az álom csak álom marad.:( :)

2013. aug. 17. 22:02
 23/24 anonim ***** válasza:
84%

A dokitok egy seggarc! Most azonnal hagyjátok ott! Nyugi, ő nem a kiskutyáknak örült volna, hanem annak, h vagyonokat hagynátok nála!

És mondom, ha kiskutyákat akarsz, szólj, vagy 20-30 almot 10 perc alatt összekapok neked.

2013. aug. 17. 22:14
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Azaz állatorvos tényleg gáz, ha tudja hogy a kutyának ilyen bajai voltak, és még kerített volna hozzá, az tényleg vagy nagyon hülye és adja vissza a diplomáját (ha van) vagy csak a pénzlehúzós megélhetési fajta.
2013. aug. 18. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!