Milyen fajta kutyátok van? És mi a kedvencd kutyafajtátok?
8-as: schnauzer-nek írják!
amúgy snacim van és az is a kedvenc fajtám. Előtte is snacim volt. :) De a Boston terriert és a francia buldogot is imádom. Meg a collie-t, meg a staffit, meg fúú.... az első helyen a snaci áll, a többi közt nem tudok dönteni. :D
Németjuhász van és nagyon szeretem, mióta kihoztam egy menhelyről, igazi kedvenccé vált.:.:)))
De az igaz szerelem most fog valóra válni, sárhegyi költözik hozzám az ősszel, 2 fiú és 2 lány. Őrzésre is fogom használni őket, mármint otthon és a vállalkozásom helyén, de ott csak éjszaka lesznek egyedül, nappal velem lesznek, és ezért is lesznek négyen mert szépen párban lesznek cserélgetve a 2 hely között, hogy ne legyen egyik sem frusztrált és magányos sem...:) Persze ez még a jövő zenéje, hiszen 7 hetesen kerülnek hozzám, amíg megnőnek és munkára is foghatók lesznek, addig itthon lesznek velünk és tanulnak, gyarapodnak, testben, tudásban és lélekben.
Már nagyon várom!!!:)
Nekem is sok kedvencem van: közép ázsiai juhász, kaukázusi, kuvasz, rottweiler, kangal, moszkvai őr, husky, sarplaninac, leonbergi, pitbull.. most ennyi jutott eszembe.
Otthon egy keverékünk van, aki nagyrészt pásztorkutya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!