Cinti12 kérdése:
Milyen fajta kutyátok van? És mi a kedvencd kutyafajtátok?
Figyelt kérdés
Jöhetnek a komik!! Nekem rengeteg kedvenc kutyafajtám van!!!!!♥ de bolognesem és németjuhászom van és az is a kedvenc kutyafajtám:)2013. aug. 15. 21:41
1/18 anonim válasza:
Skót juhász <3. És a chau-chaukat is szeretem(a skót juhászt a legjobban).
2/18 anonim válasza:
Van: Border Collei
Imádom: Csivava *.*
3/18 anonim válasza:
nekem egy apádanyádtudjakivolt kotorékeb kinézetű menhelyes kutyusom van. a kedvenc kutyafajtáim meg az ujfunlandi, bernáthegyi, bolognese, pomerániai törpespicc, meg a kaukázusi a tekintette miatt
4/18 anonim válasza:
egy tacskó keverék. (90%-ban tacskó)
egy skót terrier mix
egy utcai vegyes :D
Kedvenc fajták:
-Mudi (kedvenc-kedvenc-kedvec)
-Tacskó
5/18 A kérdező kommentje:
nagyon cuki :)
2013. aug. 15. 22:04
6/18 A kérdező kommentje:
:)
2013. aug. 15. 22:04
7/18 anonim válasza:
Berni pásztor a kedvencem és az is van.:DD De szeretem az újfundlandit is meg a hasonló nagydarab macikat.:)
8/18 anonim válasza:
snauzer airdale terrier mindkettő nagyon aranyos :D
9/18 anonim válasza:
Most egy pumim van. Ezen kívül szeretem még a mudit, a dobermannt és a kínai kopaszt. De ha most itthon azt mondanák, hogy lehet még egy kutyám, akkor kicsit jobban elgondolkoznék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!