Kutyások! Miért hagyjátok hogy a kutyátok a szátokat nyalja, mikor előtte valószínűleg a saját hátsó felét nyalta?
Több kutyást is láttam már. Hogy hagyja, hogy a kutya a száját(nem csak véletlen) nyalta.
Sőt, már egyfajta dícséretként is láttam. A kutyával játszottak, hogy hozza vissza a labdát, és mikor vissza vitte nagyon dícsérte, és legugolt a kutyájának, hogy nyalhassa a száját...-.-'
Előtte meg feltehetően az utcán végig nyalt minden tűzcsapot...
Miért hagyjátok ezt?
Nem lehet valami egészséges.
Ez az egy, amit nem engedek meg neki. Ez kizárólag a férjem "területe" :D
Azt, h arcon nyaljon, azt megengedem neki. Ha erre sor kerül, a számat befele fordítom és belülről ráharapok, h ne érintkezzen vele, aztán irány arcot mosni, miután jól összenyálazott :D
Mindenkinek más az értékrendje, a szemlélete.
Ismerősöm is hagyja, hogy a kutyái szájon nyalják, közben meg sokszor szart esznek. Hát fúúúúúúj :D
Ivtalan kan kutyám van. Nem szokott nyalakodni, a szájon nyalást egyenesen utálom, ugyanazért, amit írtatok. A kutya szimatolja akár pár cm-ről más kutyák ürülékét, ivtalanítás előtt a kanom szuka vizeletet nyalogatott, stb. De néha előfordul, hogy ahogy lehajolok hozzá, nyalint 1-2-t, ilyenkor az államat engedem, aztán törlöm is le :D
Nálam ágyban alvás is kizárt. Kan kutya lévén ugyebár nem higiénikus egyáltalán. Mellesleg mindig van kis szőrhullás. Most nyáron ráadásul egész nap a homokban döglik, még simogatni is csak az esti úsztatás után szoktam :D
Ágyamba nem kérek homokot, szőrt, testnedvet, vizeletcseppeket...kösz, de nem
Le lehet pontozni, de ízlések és pofonok :)
Ja, ezeken kívül simán eszem szendvicset szarszedés közben, számban tartva, amíg csomózom a zacsit :D
Sétán-kiránduláson gyakran kerül szőrszál a számba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!