BARF "kezdőcsomag"? Honnan? Mit?
Teljesen nem tudunk húsos etetésre váltani, de egy-egy ilyen hetet beiktatnék a kutyák étrendjébe. Viszont minél többet olvasok erről a BARF-ról, annál kevésbé világos :D Mármint a hús-zöld arány az tiszta, a mennyiséget is kisakkozom, csak a kiegészítőkkel vagyok bajban, a mindenféle olajokkal meg vitaminokkal. Ki mit használ, honnan szerezte be, és hogyan adagolja? Érdemes mindenfélét beszerezni, vagy ha úgyis csak ritkán etetek így, akkor elég csak néhányat venni, és ha igen, melyikeket érdemes?
+1: A zöldellenes kutyája torkán ki hogyan tolja le a zöldséges napot? :P

Hát ilyen ímmel ámmal Barfozni elég érdekes.Egészében kéne átállni, mert a pozitív hatása nem fog kijönni.
Almaecet:spárban, akármelyik boltban van
Lucernapor:biobolt
Halolaj:állatos bolt, net, de sima halolaj kapszula is jó(1000mg-os)én ezt ajánlom, mert a lazacolaj megfog romlani hamar, ha csak ritkán használod.
Zöldkagyló kapszula:én netről rendeltem, embernek valót amiben sok a GAG és 500 mg-os- [link]
én ezt vettem nagyon jó, és van hozzá halolaj kapszula amiben más nincs csak halolaj meg egy kis E vitamin
ezek az alapok amiket én beszereztem.
Zöldségellenesnek nem tudom az enyém szereti.Én turmixolom.Répát kell megpróbálni vagy az almát elsőnek mert azok édesek és szeretik az ízét.

ja lemarad az adagolás:
úgy kell nézni az összes kiegészítőt mivel emberi, hogy 60 kilóra van kalibrálva az adag.az én kutyámnak pl csak 1/8 adag zöldkagyló kell mert 7 kilós és ugye 60 kilós emberhez van írva az 1 szem.
Lucernapor:1 teáskanál/60kg
Almaecet:1 kk kistestű, 1 teáskanál/közepes testű
Halolaj:változó attól függ milyet veszel.1-2 kapszula/kutya
Köszi! :)
Magamat meg a körülményeimet ismerve egy full váltást nem merek így rögtön bevállalni, de majd meglátjuk, hogy alakul. Tudom, hogy így nem fog annyira kijönni a hatása, de először ki akarom próbálni, hogy mennyi helyet foglalna ez hosszú távon a minimális méretű fagyasztónkban, meg hogy egyáltalán én mennyire leszek hajlandó molyolni a kutyakajával. Néha van rá ingerem, és akkor már szeretném ésszel csinálni :)

+1-re:
Sehogy, váltottunk Preyre, egyszerűbb és mivel a kutyám nem tolerálja igazán a szénhidrátot így nekünk 1000x jobb is. Nincs az a rengeteg kiegészítő meg matekozás, nincs zöldséggel sz@rakodás, egy csomó időt (és energiát) megspórolok valamint nekünk az eredmény is látványosabb a többi féle etetéshez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!