Etet valaki a BARF módszerrel kutyát? Hogyan lehet ezt a gyakorlatban megvalósítani, mert amit olvastam róla, az kb 4 óra naponta, mire összeállítod. :-)
Atya világ te mit olvastál ? :D veszel húst meg csontos húst azt szét válogatod a megfelelő arányokban zacsikba és úgy fagyasztod le, egyiket megkapja este a másikat reggel és mondjuk az estihez hozzácsapod a darált zöldséget/gyümit meg az egyéb kiegeket és kész is.
Ha már egyszer elkezdted akkor idővel egyre gyorsabban megy.. szerintem nekem már nem több idő mint ha hátra másznék a tápos zacsihoz.
Nem tudom hol olvastad, én elég sok kiegészítőt adok, de még így sem több mosogatással, turmixolással együtt 10-15 percnél.
A húst és a csontos húst egyben veszem meg, nagy mennyiségben és már előre kiadagolva fagyasztom le, azzal semmi dolgom, csak kiveszem és hagyom kiolvadni.
Vmikor a zöldség/gyümölccsel is ezt csinálom, pár hétre valót felkockázok, kiadagolom és lefagyasztom, de mostanában ez a ritkább.
4 óra jesszuss, ez nem 7 fogásos vacsora..
Én megveszem a csontos húst és a húst szét darabolom,mivel kistestű kutyáknak kell 2-3 kg farhátat és 2 kg húst kb 30 -40
jajj lemaradt...
szóval 30-40 perc alatt megcsinálom mosogatással és bezacsizással együtt.. 3-4 naponta 10-15 perc míg a zöldséget/gyümit leturmixolom ,ebbe benne van az edények mosogatása is..
szóval ezt a napi 4 órát nem tudom mire érted..
Én így csinálom, ahogy írtad, de ez már olyan szinten rutinná vált, h tényleg pár perc.
Amikor meg megveszi az ember nagyobb mennyiségben, kiadagolja előre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!