Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyen idöbe naponta hányszor...

Ilyen idöbe naponta hányszor fürdetitek meg a kutyát? éán napi kétszer átpacsmagoljuk a gyerekekkel kint az udvaron Magyar vizsla emellé napi 3 szor cserélek vizet neki (itato vizet)

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 11:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
ha melegevan akór kel
2013. júl. 24. 11:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy nap egyszer,mert nem igazán szeretik a vizet de igyekszünk megszerettetni velük.A vizet többször cseréljük főleg azért,mert össze koszolják.
2013. júl. 24. 11:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Én kutyám nagyon rühelli a vizet így befekszik a szőlőlevelek alá, ott a vize is, egész nap árnyékba van és alszik. Naponta 1x cserélünk vizet neki délután.
2013. júl. 24. 11:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Remélem nem hideg vízzel locsoljátok le a kutyát, ha ebben a melegben a kutyát hidegvízzel lelocsoljátok akkor ugyanaz lesz mint az emberrel aki felhevülten a hideg vízbe ugrik, tehát szív infarktust kap! Ha lehet akkor fektessétek hűvös helyre és a hátára tegyetek vizes törölközőt ez nagyon jól lehűti, illetve a mancsát mossátok meg néha az is nagyon jól lehűti. Hideg vizet pedig ne adj neki inni mert könnyen begyulladhat a torka, nekem kistestű kutyám van ilyen melegben mindíg adok rá vizes pólót.
2013. júl. 24. 11:39
 5/12 A kérdező kommentje:
nem langyos vizzel mossuk a kutylit
2013. júl. 24. 11:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem szoktam a meleg miatt fürdetni, csak ha piszkos, évente 2-3 alkalommal samponnal. Fekete és hosszúszőrű, de nem okoz neki gondot az időjárás és különben sem szereti a vizet.
2013. júl. 24. 11:52
 7/12 Valletta ***** válasza:
Én nem fürdetem őket. Benn fekszenek a hűvös házban, nem lihegnek, elvannak, néha kimennek napozni, néha bejönnek, elvannak.
2013. júl. 24. 11:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Az enyémeknek van egy nagy kád,és abban annyiszor fürdenek amennyiszer csak akarnak! :)
2013. júl. 24. 12:05
 9/12 mokkagyerek.blogspot ***** válasza:
Ha nagyon mlege van, akkor bemászik a kis kerti tóba, egyébként a lépcső alatt vészeli át a meleget.
2013. júl. 24. 12:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Én egyszer se. Van árnyék, elhúzódik oda. Különben sem szabad a fejüket, és az egész testüket vizezni, csak a hasukat!!

Itatóvizet csak akkor cserélek, ha már nagyon kevés van benne, vagy nagyon koszos.

2013. júl. 24. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!