Van egy csivava kutyám! Mindössze 2kg. Beleszeretnék fogni a tenyésztésbe. Szerintetek ő alkalmas lenne rá?
Hujjuj, na itt kezdődnek a gondok. Gondolom nincs sok tapasztalatod a tenyésztésről a kérdésed alapján...
Attól hogy közlöd velünk, hogy 2 kilós a kutyád, még semmit nem fogunk tudni róla. ÉS ha tudnánk is róla többet, akkor sem mondhatjuk meg, hogy alkalmas-e.
Nagyon nagyon nagyon szépen kérlek, hogy ne gondolkozz ilyenekben, mert a tenyésztés nem csak csupa móka. Sokkal de sokkal összetettebb és nehezebb, mint ahogyan azt te gondolod.
Rengeteg hely és tőke kell hozzá, tapasztalatból még több! Egy sor vizsgálaton kell átesnie a kutyádnak ami szintén pénzbe kerül. És akkor a többit nem is részletezem...
Így látatlanban szerintem a kutya nem, de hogy te biztos nem evvel a hozzá nemértéssel az biztos.
A tenyésztés nem abból áll hogy két kutyát összerakunk azt hajrá, ezt szaporításnak hívjuk, az meg büntetendő.
Én 51 kg vagyok szerinted alkalmas lennék állatorvosnak???
Na kb a kérdésed is ilyen értelmetlen -.-
Törzskönyv,orvosi szűrések, tenyész szemle van a kutyádnak?
Ha nincs akkor nem alkalmas rá ,ha van akkor is majd a bírók a kiállításon megmondják alkalmas e a kutyád tenyésztésre avagy sem.
A kutya részéről szükséges: törzskönyv, tenyészszemle, egészségügyi szűrések, kiállítási eredmények.
PLUSZ
Részedről szükséges: szaktudás (pl. állattenyésztő mérnöki szakon belül ebtenyésztés, kinológiai és genetikai ismeretek), kennelnév, konkrét tenyésztési cél, egy remek és megbízható állatorvossal való együttműködés stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!