Van két kutyánk. A lány tüzelt, aki egy csivava keverék. Van még egy német juhász keverékünk. (KÖZEPES TESTMÉRETŰ) És most lehe, hogy vemhes. Szerintetek?
Igen lehetséges. Ismerősömnek tacsi keveréke és német juhásza volt és vemhes lett a kicsi a nagytól. Egyik kölyök sem maradt életben. Szóval nem tudom mekkorák lettek volna.
De én a helyedben nem engedném, hogy megszülessenek! Van épp elég gazdátlan kutya.
szerintem ivartalanitás...
Elég kölyök van már igy is mindenfelé, a kicsik felnevelése nem, hogy olcsóbb, hanem drágább lesz.
Az anyakutya a kisebb mérete miatt szinte biztosra vehető, hogy nem tudja őket megelleni komplikációk nélkül és elpusztul a kölykökkel együtt...
vemhesség közben is lehet ivartalanitani (amit ajánlatos lenne megtenni)
ahogy irták: a fajta tiszta csivavákat is sokszr császározni kell: hogy miért?
Mert a kölyök kutyusok feje tul nagy, beszorulhat a szülöcsatornába, így a szülés elakad és a nem elég gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően az anyával együtt a kölykök elpusztulnak.
mind ez egy csivi+csivi páros esetében, képzeld el milyen megterhelő lesz a vemhesség és a szülés így a szukának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!