Lakótelepen hogy álltok a kutyaürülék "gondjával"?
Azért tettem idézőjelbe,mert annak nem gond,aki ott hagyja.
Nekem elszállt az agyam. Eddig birtam. A házunk mellet lévő füves részre tojatják a szőrcsimbókokat és nem szedik össze. Mondjuk az egész lakótelepen hasonló a helyzet de erre a.kis füves részre koncentrálodik (biztos mert nem néz rá egy ablak se de erkélyrol kihajolva rálehet nèzni) Konkrétan vol olyan hetem amikor 3-szor léptem szarba ugy hogy a két kozepes testu kutyánk után mindig osszeszedjuk.
Tehát lement a roló. Tegnap kiraktam egy táblát amin részleteztem,hogy ez a terület és a lakotelep egész területe nem.kutya wc. A kutyatartás nem csak etetésbol és simogatásbol áll, az ürülék is a kutyához tartozik! Séta?Zacskó! "Ne legyél igénytelen!" Postaládáig fog menni az otthagyott sz*r...A yorki, westi sz*r is sz*r, nem a méret a lényeg...stb.
(kulon megjegyezném hogy egyszer már vittem ajto elé uruléket -vissza a feladonak- es mellé irtam.egy levelet hogy Julius kutya uruléke vagyok,legkozelebb a postaládáig megyek, és azota azaz ürge össze is szedi.
Tehaát tábla,ami ma reggelre ki lett huzva a földből és félre vot dobva,természetesen visszaraktam -láttam egy srácot akinek feledtén tetszett mert msolyogva bologatott). Estefelé setaltattam es láttam hogy ujabb két szar kupac van a már meglévok kozt. Most fogtam magam és az összes sz*rt kiraktam a járdára -volt egy nagyon friss 1-1,5 orás is kozte- ugyhogy most 6-7 kupac kutya sz*r van a járdán...ha nekema fűben sétálva kerületni kell akkor holnap reggeli séta közben ők is kerülgessék a járdán! Beteg vagyok,mi!? :D Ha kell a sajAt kutyáink szarját is a poén kedvéért szétteritem a járdán....mert ezek ugy sétáltatnak hogy az ember a jardan,kutya a fuvon megy,de ha sz*rik a kutya nem megy be a fure...max korulnéz h látja e valaki hogy nem szedi össze és halad tovább. Undoritó....én is ilyen leszek!
Itt is (és szerintem az ország egész területén) probléma ez sajnos. Pedig itt még úgymond szerencsések a kutyatartók, mert itt-ott van is kutyás kuka!
Én is mindig összeszedem a kakit, és ezt most nem csak úgy írom. Tényleg egy esetben nem kotorászom fel, amikor valamitől nagyon hígat kakil a kutyám.
A környékünkön még a járda is tele van!!! Sőt, idősek előszeretettel állnak meg és nézik végig feltűnően, ahogy összeszedem a kutyám után, amit "elhullajtott". Volt már rá példa, hogy megindultam egy-egy néni felé, hogy ha ennyire tetszik, akkor oda adom ajándékba. :)
Sajnos itt annyi kutya van, hogy nem lehet rábizonyítani senkire, hogy kinek a kutyájából pottyant ki az otthagyott dolog.
Jól teszed, amit teszel. :) Max még gyűjthetnél pár ilyen önkéntes emberkét, akik segítenének ilyen "felhívásokat" tenni, mint amiket eddig tettél. :) Több ember, többre megy.
Ha lenne annyira sok kaki, én az aszfaltra kiírnék valamit, hogy "szedd össze" vagy "vedd fel". :D
De amúgy tényleg ez annyira gáz... simán bele fejelhet egy kisgyerek, aki épp járni tanul és elesik. Vagy megcsúszol valamiért és beleülsz...szuper lenne, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!