Miért eszi a 8 hetes kutyusom a cicám ételét?
A konzerv sokszor jobban ízlik a kutyáknak, mint a száraz táp. Próbálkozz kutyáknak való konzervvel! Bár állítólag a száraz tápoknak magasabb a tápanyagtartalma. Amúgy a kutyáknak is megvan a saját ízlésük. Volt egy foxim, 18 évet élt Globusz sertésmájkrémen. Semmi mást nem volt hajlandó megenni. Na jó, a brassóiból az apró sült husik lementek még neki. :)
2013. aug. 13. 15:03
:D
A szomszéd kertje mindig zöldebb! :)))
Szerintem, ha azt látná, hogy másik kutyus is azt eszi, mint amit neki adtál, ő is azt enné.
Ne legyen a kutyus ott, amikor a cica eszik, vidd át előtte egy másik helyiségbe!
2013. aug. 13. 15:04
Ne fárjen hozzá a macskakajához, a sajátját viszont keverhetitek egy pici konzervvel (tényleg csak picivel, a szaga a lényeg) egy darabig, azért fokozatosan hagyjátok ki teljesen a tápból.
2013. aug. 13. 15:04
Nekem uszkárom van, kimagaslóan finnyás, külön főzök neki. Úgyh lehet h a te kutyádnak is speciális ízlése van.
Létezik konzervben is junior táp, próbálkozz azzal.
2013. aug. 13. 15:16
A macska kajáknak mindíg sokkal erőssebb az illata, ezért ezt részesíti előnyben. Tedd olyan helyre ahol nem fér hozzá, mert nem tesz jót a kutyáknak. Keverj a táphoz egy teáskanálnyi jó minőségű konervet, majd fokozatosan hagyd el neki. Friskiest meg ne vegyél, azért szeretik mert telle van ízfokozóval, és erőss az illata. Nyugi meg fogja szokni a normális kaját is.
2013. aug. 13. 15:17
ne férjen hozzá a macska kajához,mert hosszútávon baja lehet tőle! 1-2 alkalomtól semmi baj nem lesz,de ha rendszeresen megeszi beteg lehet.eukanuba van azt kell enni és kész.ne adj neki mást mert válogatósra neveled!ez történt az én kutyusommal is.ma már máshogy csinálnám.lhet h 2 napig bele se szagol,de ha igazán éhes lesz , megeszi.nem kell félteni is mást adni neki.egy egészséges kölyöknek ennyi éhezés semmi,de ha igazán éhes lesz megeszi!
2013. aug. 13. 15:52
írj privit ha kérdésed van.előző vagyok
2013. aug. 13. 15:53
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! :)
Úgy oldottam meg, hogy a cicámnak a konzervjéből egy teáskanálra öntöttem egy pici levet és azt rátettem a kutyusom tápjára, kicsit összekevertem és azt már ette. :)
Amúgy milyen tenyésztőtől vettétek,ahol friskiest ettek a kutyák??
Az egy kritikán aluli táp...gondolom a kutya is 50 ezres keverék,mert egy pomi tenyésztő 250-nél olcsóbban nem adja,és tuti nem friskiesen tartja...
2013. aug. 13. 18:57
10/10 A kérdező kommentje:
Nem tenyésztőtől van a kutyus.
Kapcsolódó kérdések: