Álvemhes kutyának mennyibe kerül a hormon injekció?
2 hónapja tüzelt 2. alkalommal a pincsim, de engedtük párosodni. nem volt vele semmi gond, jól viselte, de most meg elkezdett tejet termelni. azt mondták hogy egy injekciót kap, attól felszívódik a teje és nem lesz gond. mi csak a következő tüzelés után akartuk ivartalaníttatni az ilyen problémák elkerülése végett, mert most nem tudtuk volna megoldani a felügyeletet, de a következő után pont jó lett volna.
szóval kb mennyibe kerül egy ilyen injekció és mennyi idő alatt oldja meg a problémát?
szia
én az enyémnek injekciot soha nem adatok álvemheségre
általában az enyémnek nincsenek lelki tünetei, csak tejel: azt nagyon szépen, kb 1 hét alatt megszüneti a tögykenöcs (pár száz forint), reggel és este szoktam neki bekenni a ciciket, nagyon büdös, de használ
szoktam még neki adni homeopátiás szert: pulsatilla c-15, meggyorsitja a gyogyulást (kb 700 ft, emberpatikában)
ismerösöm tacskojának joval durvábbak a tünetei, neki galastop cseppeket szokott irni a doki , az pár 1000 ft körül van
óóó, elnézést, kimaradt hogy nem
szóval nem engedtük párosodni. bocsi, tényleg véletlenül elírtam
az elsőnek köszi a tanácsokat
elsö vagyok:
annyi hogy a homeopátiásból napi 5 golyot adj neki, egykis vizben feloldva (én injekcios tüvel szoktam a szájába spriccelni), nekem is kistestü kutyám van, annyi elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!