Igaz hogy ha a chippes kutyám meghal akkor az állatorvost kikell hivnom hogy megállapítsa miben halt meg, és azért fizetnem kell?
1! TE NORMÁLIS VAGY?? NEM IS ISMERSZ, SEMMIT NEM TUDSZ AZ ÉLETEMRŐL ÉS ÚGY AKARSZ ENGEM MEGVÁDOLGATNI? Undoritó. Ááá na jo felbasztál rendesen.. Huzz a pibe. Sohasem bántanék állatot! Rengeteg kutyusom volt hetekig sirattam őket sőt most is tudnék.. De ilyennek nem magyarázkodom, nem tartozom vele, és nyugodtan hidj amit akarsz!
Ezért utálom az embereket valaki mondd valamit és egyből a rosszat látják benne.pfhüjjj.
Többieknek köszönöm, most kajak nem csinálhatnék kutyulimnak sirhelyet? Egy "gyüjtőbeszornák" az én mindenem? Ezt melyik idiot találta ki? Akkor legalább csináljanak kutyatemetőt vagy állattemetőt az sokkal jobb lenne ahol a gazdi helyet keresne szeretett állatának és ott temethetné el látogathaná a sirt, mesélhetne kutyusának hisz mikor élnek akkor is meghallgatnak..
Ez nem igaz, csak be kell jelenteni az állatorvosnál, hogy tudja rögzíteni az adatbázisban.
Úgy rémlik, hogy 48 órán belül kell megtenni a bejelentést, de ebben nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!