Hova adhatnám be a 2éves németdogom?
Figyelt kérdés
Költözés miatt sajna nem tudjuk magunkkal vinni,Hozzá lehetne szoktatni egy másik gazdihoz? Egy baj van nem hiszem hogy elfogadna egy másik gazdit, mert mindenkit ugat aki a kapu közelébe jön.Szeretném ha jó helyre kerülne és ha kell akkor fizetünk is a menhelynek csak ne legyen rossz sorsa.2009. okt. 27. 12:39
11/16 A kérdező kommentje:
Én nem rinyálok , csak előrelátható vagyok. Csak akkor ha minden cérna szakad. Igen probálunk megoldást találni van még rá 2hetünk . Nem minden áron akarom beadni, de különben is én legalább télen nem az utcára dobnám ki mint egyes emberek!!!!!
2009. okt. 27. 16:49
12/16 anonim válasza:
Nem érdem, ha nem az utcára rakod ki, onnan kezdve vagy ember, ha úgy is viselkedsz. Ha az utcára basznád ki, féreg lennél nem több. Egyébként a kutya mindig képes újrakezdeni, a sajátom példájából tudom. A dog különösen szereti a gyerekeket és naná hogy ugat a kerítésen belül (területvédő agresszió), de gondolom kívül nem ugrik neki senkinek. Menhelyen nem lesz jó dolga, nagy kutyát kevesen visznek haza, télen megfagyna a kennelben és lehetnek napok, amikor sétálni sem viszik. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell...
15/16 A kérdező kommentje:
Nem én voltam aki beatta a kutyusát. ! Mi megoldást találtunk oda tudtuk adni az anyosékhoz. Így most ott van 4kutyus. ennyit erről . Előbb kérdez mint hogy vádaskodsz.
2010. jan. 6. 20:07
16/16 anonim válasza:
MI lenne ha magaddal vinnéd?
Ha lepasszolod valakinek akkor gusztustalan ember vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!