Miért TK nélkül adja a cavalier king charles spánieleket? És miért ilyen olcsón?
Valami bibi lehet ott? Úgy tudom, hogy a TK nem nagy összeg, pár ezer Ft-os felár... Ő valószínűleg nem tenyésztő?
"Így volt 50ezer 2 éve,a tk lett volna +30.Azóta se jött meg a papír,"
Tényleg milyen korrekt. :))))))))
Sajnos a hirdetést eltávolították, de sejtem ki tette fel....
Tenyésztőnél NINCS olyan, hogy tk nélküli kutya.....
Illetve azokat a szűréseket is megnézném, mert egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány cavalier tenyésztő szűreti a kutyáit. Ha az orvos azt mondja, hogy mentes, az nem szűrés!! Divatos dolog ezt felírni a holnapra, vagy hirdetésbe...
És igenis járjon kiállításra a tenyésztő. Nincs olyan, hogy haverság. Ha külföldi bíró bírál, nem igazán hiszem, hogy bármelyik nevező is ismerné. Azok biztosan elfogulatlanok. Ha tenyésztesz, illik büszkén megmutatni azokat az egyedeket,akik a kenneledből származnak.
köszönöm, de pesti vagyok, meg már későn is válaszolok rá. :)
kedves utolsó. elmondanád azon kevés tenyésztők neveit, akik tényleg szűrik. már hogyha valóban tudsz ilyesmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!