Nem érzitek nevetségesnek ezt a témakört? Itt csak az egymás fikázása megy. Már ha kérdezek valamit se kapok értelmes választ, mert csak oltjátok egymást.
Hát én nem:(
Utoljára feltettem egy kérdést ,h milyen tápot adja a kutyámnak és erre elkezdtek veszekedni,h melyik a jobb..
De volt erre sok példa...
Na meg amiért yorkim van és yorkis kérdéseket teszek fel kapom a szart...
hmm..
már direkt csak annyit írok ki,h kistestű kutyám..
ja és ebből a kérdésből is lesz ám botrány:s
Ne is törődj velük, főleg, ha érkezik értelmes válasz.
Valahol ki kell élniük szegényes életüket.
Én személy szerint mindig igyekszem értelmes választ adni, de néha azért elszakad a cérna, pl. amikor már az ezredik hogyan neveljem szobatisztaságra a kutyámat kérdést látom....pedig ki van írva hogy nézd meg kérdeztek-e már hasonlót...de nem...beteszi :S és engedélyezik neki...
szóval nem egyszerű hely ez.
Nekem 2 megmentett yorkim van.Nem vagyok sem plázacica sem szaporító sem tenyésztő..
Ivartalanítva vannak a kutyáim..
És soha nem adnék neki kaviárt!
Meg van nevelve mind a 2 kutyám.és saját erőmből értem ezt el..meg persze rengeteg könyvet olvastam!
Soha nem tettem fel értelmetlen kérdést csak tanácsot kértem,mert a doki is hülyeséget tanácsolt..
És hát többen többre megyünk.
Én nem vagyok felelőtlen kutyatartó!
De mégis csak a fikázást kapom,mert nekem YORKIM van..
És ez bánt..
Mert nekem okos kutyáim vannak,és meg vannak nevelve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!