Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » El vagyok keseredve, nagyon...

El vagyok keseredve, nagyon félek, hogy elveszíthetem. Mondanátok valamit, kérlek?

Figyelt kérdés

Azért írom ki ezt a kérdést, mert szeretném megtudni, hogy vajon én vagyok-e a túl aggódós, vagy tényleg van miért féltenem a kutyám életét. Nagyon fáj, megöl az aggodalom.

Ma reggel már írtam ki ide egy kérdést ( http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4699477-sos-m.. és végül 11-kor már az állatorvosnál voltunk. Megröntgenezték, de nem találtak bélcsavarodásra utaló gáz buborékokat. A felvételen látszott, hogy van ürülék a kutyusban. Kapott beöntést, de lényegében csak elszíneződött vizet "kakilt" ki, nem jött széklet.

Kapott infúziót is, illetve egy kontraszt anyagot, amivel holnap újra megröntgenezik.

Én viszont bekattanok az aggodalomtól... Szegény kutyusom csak fekszik, még a vizet is kihányta az előbb (igaz nagyon sokat ivott meg egyszerre). Láza nincs, de a pocija érzékeny.

Ugyanakkor az is a fejemben van, hogy bizony én is voltam már ilyen beteg. Én is volt, hogy áz nélkül bár, de végighánytam egy éjszakát, a víz is kijött belőlem. Ott fel se merült, hogy ennek komolyabb oka lehet, egyszerűen "csak" gyomorrontás.

Lehet, hogy neki is ez a baj? Úgy félek. És nem tudom jogos-e... Kérlek, ha csak pár mondatot tudtok hozzátenni, nagyon megköszönöm.

2013. aug. 10. 14:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hála az égnek iszik rendesen, és most már nem hányta ki. Az oldala beesett, elég rosszul néz ki. Hány napig lehet elnézni, hogy nem eszik? Mikor jön a tápszerezés, mint végső megoldás?
2013. aug. 10. 17:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Relax, akkor sem lesz semm baja, ha 4-5-6 napig nem eszik. Igyon, az a fontos, aztán ha már jobban van, akkor kaphat enni, persze elsőre nem kell sokat adni. És nyugiiiiii! :)
2013. aug. 10. 17:08
 13/14 sippara ***** válasza:
Sajnos a forrást nem tudom linkelni, de kísérletekkel bebizonyították, hogy egy egészséges kutya kb. 40 napig bírja étel nélkül, de egy-másfél hétig a makacsabb kutyák képesek elhúzni a kajára szokást is. Figyelgesd, ha holnap sem változik semmi, és nagyon aggódsz, kérj másodvéleményt (a másik dokinál feltétlenül említsd meg, hogy látta már orvos a kutyát, nála ez és ez történt, nehogy ütközzön valami a két doki kezelései között).
2013. aug. 10. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Beteg kutya nem eszik. Ha jobban lesz, meglátod, visszajön az étvágya. beleerőltetni nem szabad és nincs értelme.
2013. aug. 10. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!