Brit Premiummal etet valaki? Hogy néz ki a tápszem?
Figyelt kérdés
Ilyen lapos korong, világos színű és kb. 2 cm átmérőjű?2013. aug. 10. 10:37
11/16 anonim válasza:
Mi a sima Brit Prémium bárányossal etetünk. Sötét barna, nem túlnagy, számomra meghatározhatatlan formája van. Ha annyit adnánk a kutyának, mint ami a zsákra rá van írva, akkor már rég elfogyott volna a kutya. Ahhoz hogy szinten tartsuk közel 600 grammot adunk neki naponta! Pedig nem sportolunk vele, csak egy 40 kilós panel kutya :D A széklete, hááát... Még mindig jobb tőle, mint a Dog chow-étól. Sokszor kakkant kevesebbet tőle, és legalább összeszedhető formában, de úgy érzem, hogy nem az igazi neki. Szerintetek, ha a sporttal kevernénk, akkor megoldaná a fogyási problémánkat?
12/16 anonim válasza:
Nekem Brit premium junior L van és az ugyan úgy néz ki ahogy írtad, a kutyám nincs oda érte, de nem fogy tőle. De az előző junior m-es volt és az tényleg sötétbarna golyó volt
13/16 Akiteki válasza:
Én azzal a piros feliratossal (azt hiszem valami erősebb, közepes termetűnek való)hizlaltam fel a whippeteket, mert az eukanubából nem tudtak annyit enni, hogy ne fogyjanak.
14/16 A kérdező kommentje:
Nahh az utolsóelőtti megnyugtatott, hogy nem vertek át, csak simán sz.r a táp (nekik).
2013. aug. 10. 14:21
15/16 anonim válasza:
Kb. egy centi átmérőjű, nem túl sötétbarna és nem is túl világos, kerek tápszemekből áll és kicsit lapos, igen.
A Brit prémiumnak amúgy van pár fajtája, szóval jó volna tudni, hogy a tied melyik.
16/16 A kérdező kommentje:
Az enyém a brit premium large breed.
2013. aug. 10. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!