Brit Prémiummal etetők! 30 kg-os (felnőtt) kutyánál mennyit ír az ajánlott etetési útmutató?
Itt fenn van, 256 gramm.
1. vagyok.
Nekem m-es van, azon csak 25 kg-ig van fent, úgyhogy nem tudtam neked megnézni, de látom időközben már kiderült. :)
Igen, köszi azért :)
Neked milyen kutyusod van, mennyire aktív? Elég neki, ami az etetési útmutatón van, v többet/kevesebbet kell belőle adnod neki?
Egy törpe uszkár, olyan közepesen aktív. Sétálni, játszani bármennyit bír, viszont szeret sokat pihenni is.
Őszintén szólva nem tudom, hogy mennyi van az etetési útmutatón a súlyához, mert ő csak 6,5 kiló, az m-esen meg csak 10 kilótól van. Az 112 gramm, így én 80-90 grammot adok neki egy nap, tök jól el van vele. Csak nem akarok s-eset venni, mert abból a 8 kg-s kerül annyiba, mint m-esből a 15, és bőven elég kicsik neki a szemek ebben is. :)
Valletta
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem látom a linkedben, hogy mennyit kell adni neki.
Az s-esnél nézném meg 6,5 kg-s kutyira, de nem találom. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!