Milyen nevet adjak a fajtiszta németjuhász (farkaskutya) kutyusomnak?
Figyelt kérdés
Kérlek sokan írjatok!!!2008. jún. 29. 11:28
23/31 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok mi lesz a kutyus neve :-)
Tipp: skuby
rokkó
24/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon köszönök minden nevet és ,hogy ilyen sokan írtatok! A kutyus neve ha valakit érdekel szerintem Dorisz lesz! Légyszi erre is írjatok,hogy mindenkinek tetszik-e!!!
Köszönettel: én
2008. júl. 2. 10:52
25/31 anonim válasza:
Winkler Róbert írt egy könyvet, tele kutyanevekkel, KUTYAUTÓNÉVKÖNYV CÍMMEL.Itt válogathatsz.
27/31 anonim válasza:
Dorisz nekem nem nagyon tetszik,de persze te tudod...én irtam tippeket,de azon kívül az Adolf/Eva válasz is nagyon tetszett :-)
28/31 anonim válasza:
Édes a Dorisz! Csak mért pontoztak le a Masni-ért...? :'(
29/31 anonim válasza:
Aszomszédunknak PINA nőstény , pofon a kan
30/31 anonim válasza:
Mili,Milágrosz,Mulán,Milu,Buksi,Szutyi,Némó,Lord,Pákrosz, Roni,Vegász,Filip,Totyi,Bundi,Csöpi,Talpas,Lédi,Bárni,Rabló, Manó,Pami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!