Hogyan vegyem el tőle a tetemet?
Sajna el kellene engednie, amikor mondod neki.
Nekem egy pit keverékem van, ő sem tűr meg maga mellett semmit, fogott már egeret, gyíkot, sünt... stb. De mindig el tudom venni tőle, ha rászólok.
És ha magadhoz hívod a kutyát, odamegy? Akkor viszi magával a döglött macskát? Ha nem, akkor zárd el addig valahova, amíg eltünteted a macskát.
De szomorú, hogy a saját kutyád "Gyanakvóan bizalmatlanul méreget"...
Ordítozás? Hát, én tovább mentem volna egy cica életéért, ha a kutyám éppen alkalmi süket, bár én sosem féltem a saját kutyámtól.
Itt az a baj, hogy 0 tekintélyed van, ami természetes, mivel tartasz a saját kutyádtól. Eléd lépett a rangsorban és erre még te is ráerősítesz, hiszen nem tudod őt kezelni. Benned van az, hogy úristen meg fog harapni, ha elveszem a macskát. Valószínűleg olyan esetlenül indulsz el a kutya felé, hogy már alapból körberöhög téged és valóban meg is harapna, hiszen a te viselkedésed is erre ad okot.
Igazából a macska lenne a legkisebb gondom a helyedben. Valami kajával, vagy séta lehetőségével biztos el tudod csalogatni, de egy nagytestű agresszív kutyával együtt élni számomra orosz rulett kategória. Ha nem bírtok vele, akkor hívjatok segítséget, pl kutyakiképző, vagy kutyasuli
ime ékes példája az emberi felelőtlenségnek!
kicsit zavaros nekem a szitu.
4 évig a kutyával nem foglalkoztak. a kutya most 7 éves ámde a kérdező azt mondja 1 éve lett volna rá hogy a kutyát megnevelje! HOL VAN KÉT ÉV?
persze ez annyira nem is nyom sokat a latba. kedves kérdezőnek volt 1 TELJES KEREK ÉVE hogy a kutyát kezelésbe vegye ámde nem teszi mert szerinte a kutya már idős?! persze az senkit ne zavarjon ha a kutya még vagy 5 évet él, és ezalatt ki tudja a macska írtáson még milyen balesetek történhetnek???
le vagyok döbbenve hogy egy év alatt semmit nem kezdtek a kutya vadászösztönével! sőt a dolog odáig fajult hogy a kutyában ez már jóval keményebben beidegződött mint egy kölyök esetében, ugyanis a kutya megélte a konkrét vadászatot, majd a macskaöléssel egyben meg is jutalmazta magát. most pedig jó kutyához méltón cipeli a trófeát, magyarán a zsákmányt ide-oda.
hát ne haragudj kérdező, de fel nem tudom fogni ésszel hogy idestova hogy nem volt benned 1 éven keresztül annyi hogy a kutyád ne gyilkolássza már le a környék macskáit. aztán meg ha egy áldozat érthetően dühös gazdája ide jön szapulni a kutyákat mi meg tépjük a szánkat az ilyen felelőtlen emberek miatt mint te!
mellesleg ez téged nem érdekel, hiszen miért is érdekelne, ha meg a kutya esetleg valami oknál fogva téged megharap akkor meg majd rohantok elaltatni mert ő a hibás nemde? most is csak az a nagy égbekiáltó problémád hogy hogyan vedd el a kutyától a tetemet mert hát jönnek a vendégek és az milyen ciki már...
ha egy kicsi kis felelősségérzeted van megfelelő segítségért fordulsz ez ügyben és megneveled a kutyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!