S. O. S SEGíTSÉG ADDIGRA NEM PUSZTUL EL UGYE?
A kutyám (puli 1 éves)
Rosszul van erőlködik guggol az udvaron de nem jön neki semmi ez gondolom székrekedésre utal ... Látom hogy elég rosszul van mert már nem is örül nekem amikor kimegyek hozzá lép 2őt és lefekszik ! És eléggé furán viselkedik !!! Délután olyan 4-5 körül tudom csak elvinni állatorvoshoz de addig ugye nem pusztulhat el ? Esetleg nem is rosszabbodhat az állapota UGYE ??!
24-es ez butaság, kb annyira mint hogy nem lehet nyers hússal etetni. Olvass utánna a BARF vagy a PREY etetésnek. Főve nem lehet csöves csontot adni mert szilánkosra törik, és sérülést okozhat. Nyersen gond nélkűl adható a csirke comb csont is.
Kérdező, hogy van a kutyád, doki mit mondott?
tudom, hogy már késő, de csak most láttam a kérdést és a válaszokat
Az egyik első ARANYSZABÁLY kutyának soha a büdös életben ne adj csirkecsontot, mert az csövescsont, ami nagyon könnyen törik, és megakadhat a torkán, vagy a beleiben! tapasztalatból mondom!
semmi baja nem lesz a csirke csonttól sem, ha nincs megfőzve.
Nekem most evett pontyot.. attól se lett semmi baja...
Nyersen teljesen mindegy milyen csontot kap, semmi gondot nem okoz.
Ha meg van főzve akkor okoz gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!