Frappáns név Westie szukának?
a szomszédom kutyáját hívják kókusznak, szerintem elég gyakori név. valami olyan nevet találj ki, amit lehet jól becézni. az én kutyámat tappancsnak hívják, de tapcsinak becézem, és így még senkit se hallottam, hogy hívta volna a kutyáját.:):D
amúgy szerintem a lilu jó név, de az is gyakori, én még dídónak akartam hívni az enyémet, de még jó név lehet zoé is szerintem az is szép és itt is úgy hívnak egy westiet.
Megvan a kutya,ma kaptam születésnapomra.Sok szép nevet írtak ide,amik tetszenek.A Kókusz nagyon bejön,de nekem kicsit fiúsnak tűnik.De utólagosan is köszönöm a neveket mindenkinek a Kiraa,elgondolkodtatott,hiszen senki nem fogja érteni itt Magyarországon! :D
Azért még várok ötleteket.
Merci
Porshe
Alma
Narancs
Gomi
Püli :)
szia
az én westiemet Zoé-nak hívják:)
de ha lesz másik: azt biztos Kókusznak fogom hívni vagy angol "melléknevek": windy,speed,cheerful....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!