A kutyám vemhes:Dő egy westie, de sajnos az ultrahangon csak 2 kiskutyát láttunk, pedig a westienél általában 4 szokott lenni. Lehetséges, hogy a többi nem láttszott? Hogyan tápláljam a kutyusomat?
Szia!
Sajnálom akutyádat, Téged viszont nem!
Direkt kinkeltem pá roldalt, úgy látszk, hiába!
Az ellésnél a legfontosabb:
Hívni kell az állatorvost, ha
* 4 órája elfolyt a magzatvíz, de nem született kölyök,
Miért nem hívtál orvost a kutyához?
Egyszerűen megáll az eszem, komolyan mondom!
Előző vagyok!
Bocs,elírtam, nem Neked linkeltem be az oldalakat.
Viszont ez nem ment fel a felelősség alól semmiképpen.
Én is kezdő vagyok.
Először fialt a kutyusom.
Éjjel fél 3-kor ébresztettem fel az egész családot,mert bepánikoltam.
A kutyusom tette a dolgát, minden természetesen folyt, én mégis soknak láttam a vért, és indítottam a nagyfiamat az orvosért.
Mire felöltözött a gyerek, Hál Istennek lehiggadtam némiképp, vérzés is abbamaradt 6nem is volt sok, csak az én szememnek/, így aztán visszafeküdt a családom, énmeg virrasztottam tovább a kutya mellett.
Könyörgöm, 2 napíg benne volt a halott magzat?
Nem volt közben fél perced egy telefonra legalább az orvosnak, hogy mit tegyél?
Húúúúú, ne is haragudj, de megint kiakadtam, ma már nem is tudom hányadszorra!
Hát te tényleg nem vagy normális hogy csak ez érdekel. Gondolod, hogy a kutyád akarja? Szeretné, vágyik rá? Hát nagyon nem! Persze akkor is teszi ha beledöglik, mert ugye az ösztönei....
Igen, biztos lehet, csak ne csodálkozz he nem éli túl, és megint megölsz néhány kiskutyát, vagy ha nem akkor majd pár év múlva a menhelyen fognak bámulni... -.-" Ha az orvosod nem válaszol, akkor húzni kell azonnal a másikhoz. Nálunk nem is kell belejelentkezni, ahova viszem, szó nélkül beoltják ha mondjuk azt kell.
bár nekem sosem volt még anya kutyum, egy kis westiem van, és ő is egyedüli kölyök volt. ráadásul ivartalaníttattam is, hála túl is vagyunk rajta.
szerintem semmit nem tehetsz, biztosítsd a szereteted(bár gondolom ez alap), és figyelj rá nagyon, gondolom ilyenkor sokkal több szeretetet igényel.
nem tudom miért akartál kis kutyákat, de nem értek veled egyet. szegény:(nagyon sajnálom.
jaj de most látom h már régebbi a kérdésed..
akkor nem tudom milyen segítséget szeretnél?
h lehet e még kutyája?minek??
a pénzért?
szenvedteted szegényt, nem hogy ivartalaníttatnád hogy később különböző betegségei se legyenek..
ehh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!