Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mekkorára nő meg egy maltipoo?

Mekkorára nő meg egy maltipoo?

Figyelt kérdés
Törpeuszkárral volt keresztezve!
2013. aug. 7. 10:14
 1/7 sippara ***** válasza:
21%
Nem tudjuk már többször, többféleképpen elmondani, hogy attól, hogy van egy elvileg uszkár-keverék kutyád, NEM lesz matipood. A maltipoo - szinte(!!!) - már egy külön fajta, és nem két forint egy kölyök, arról nem is beszélve, hogy nemhogy az országban, de szerintem még a kontinensen se nagyon találsz.
2013. aug. 7. 10:16
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Szabika! A Maltisz@r általában a wckagylóban terem, egy ember akár napi 5 kilót is képes belőle termelni....
2013. aug. 7. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Nyilván mivel kistestű szülők keveréke,kicsi marad.

De mint fent írták,itthon még nincs.Szerencsére,mert még a szaporítók nem csaptak rá az ilyen dizájner korcsok gyártására.

Nézz körül menhelyeken,találhatsz máltai-uszkár keveréket.

2013. aug. 7. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Ó dehogynincs... Itt is "divatba jött" már, legalábbis én rengeteg ilyen hirdetést láttam, persze expresszeset. Normál kennel szerintem sincs, mivel nem is bejegyzett fajta, minek tenyésztenék akkor. Úgyhogy a szapik csaptak le rá először.

Amúgy kérdező, értelmezd már, amit leírtál! Ha maltipoo kutyád van, "malti"= máltai "poo"=poodle azaz uszkár, akkor valahol a törpeuszi és a máltai méretei között lesz a kiskutya, de pontosabbat SENKI nem fog tudni mondani.

2013. aug. 7. 14:23
 5/7 A kérdező kommentje:
sipara és lillte hanem tudtok egy gyerekel normálisan beszélni sajnálom nem vagytok normálisak egyépként köszönöm az utolso kettönek!
2013. aug. 7. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom,NE adj pénzt ilyen legyártott keverékért.Múltkor történt pont,hogy egy ilyen divatkorcshoz megszólalásig hasonló kutyát öltek meg gyepin azért,mert csak egy fekete kutya volt.Ha odaírták volna,hogy X "fajta"(tényleg az adott 2 fajta keveréke volt) és nemcsak sima labradorkeverékként hirdetik,kapkodtak volna érte és ma is élne.Ezt csak azért írom,mert a menhelyeken is nagy eséllyel találsz ilyen keveréket,aki talán pont az altatóinjekcióra vár.
2013. aug. 7. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Már megvette a maltisz@rját.
2013. aug. 7. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!