Hogy kell egy kiskutyát szobatisztaságra nevelni?
Lakásban tartjuk, és még összevissza pisil-kakil:S
Pedig van neki pelus, de eddig nem sikerült arra végezni a dolgát..
gyakran le kell vinni...ez az egy módszer van.A pelus nem helyettesíti a sétát!!!
egyébként meg nézd meg a 100 ugyanilyen kérdés 1000 válaszát
Vidd le óránként sétálni,de ha evett akkor nem számít,hogy még nem telt el egy óra,le kell vinni.
Minél nagyobb lesz,annál kevesebbszer kell majd levinni,és majd rászokik,hogy reggel meg este megy sétálni és addig visszatartja az ürítést.
Első válaszoló tudatlan. Nem lehet levinni sétálni nem kapta meg az összes oltását. Majd csak akkor ha meglesz az összes. Blogomban olvashatsz a szobatisztaságról én, hogy csináltam.
Ja,ha nincs meg az első két oltása akkor tényleg ne vidd még le.Csak ezt nem írtad a kérdésedben.Amugy vannak ilyen kis cseppek,ami valami szaggal arra ingerli a kutyát,hogy oda csináljon(ez a folyadék nem büdös).
2. válaszoló voltam.
Köszönöm a válaszokat. Elolvastam a blogod, meg szerintem majd visszanézek még:)
Olyan vmit hol lehet kapni?:)
Első 5! oltás után lehet levinni!
Két parvo két kombi és egy veszettség!!!
Egyébként egy 4-5 hetes kölyköt almozni kell. Tőle ne várj szobatisztaságot! Ha meg idősebb akkor nagyon le vagy maradva az oltásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!