Mi kell egy kutyás szülés levezetéséhez? Eddig úgy volt, hogy dokival lesz, de most lemondta. Mit szerezzek be? Mi legyen kéznél?
Figyelt kérdés
A válaszokat köszi! :D 5 kiskutyus lesz.2013. aug. 6. 18:07
11/29 Akiteki válasza:
Szerintem meg nem herpeszes a szukád :) Hála a magasságosnak meg a jó gazdinak.
12/29 anonim válasza:
:) nekem biztosan nem az egyik sem, de ahol ezt tapasztaltam, ott voltak .
13/29 anonim válasza:
Na most én nem értek hozzá, de ha 38 °C-on elpusztulna a herpeszvírus, akkor eleve egyáltalán nem is létezhetne kutyában, mert az alap testhőmérsékletük 38,5 °C. Meg akkor nem kéne őket oltani, meg nem szólna a neten minden állatorvos által írt cikk arról, hogy veszélyes és védekezni kell ellene. Szóval csak így józan paraszti ész alapján arra következtetek, hogy az infra baromira semmit nem ér ellene...
14/29 Akiteki válasza:
Igen, valahogy így okoskodtam én is. Meg hogy szívósabb vírus annál, mint egy kis hő elpusztítsa. Ha a gyanú felmerülne, azonnal rohannék beoltatni a kutyáimat, nem az infralámpára hagyatkoznék.
Mindenesetre várjuk a kérdezőtől miben tudunk még segíteni.
Milyen kutyusok lesznek?
15/29 A kérdező kommentje:
golden retriverek lesznek. :) A válaszokat köszönöm. Akkor felírtam, hogy mit kell venni, és holnap már rohanok is értük. Majd keresek egy állatorvost akit ha baj van fel lehet hívni. :)
2013. aug. 6. 22:03
16/29 anonim válasza:
Örülnék ha megirnád hogy minden rendben volt-e. Sok sikert :-)
17/29 anonim válasza:
Pici goldik? ^_^ Nekem is goldenem van! Majd ugye mutatsz képet?! :) Első alom? Az egyik ismerősöm rendes golditenyésztő, neki az első alomban általában 12-15 kölyök van.. Szerencsés vagy! :)
18/29 anonim válasza:
Mégis mitől lenne szerencsés??
Azért,mert lehoz egy újabb "golden jellegű" almot,minden szaktudás és hozzáértés nélkül,amivel csak rontja a "szeretett" fajta génállományát..??
Arról nem is beszélve,hogy létezik meg labrador és golden fajtamentés is..vajon miért???
Mert ezresével születnek a kutyakölykök,akik senkinek nem kellenek és az utcán,árokban vagy gyepin végzik??
TÉNYLEG BAROMI SZERENCSÉS VAGY
19/29 anonim válasza:
Azt hittem kezdő tenyésztő.. naiv vagyok ezek szerint :/
20/29 A kérdező kommentje:
Talán mert kezdő tenyésztő is vagyok! :D És fognak felkerülni fotók. :)
2013. aug. 7. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!