Erkélyre kiskutya? Légyszi' olvasd végig és utána válaszolj, ha van ötleted.
Nincs még kiskutyám, de szeretnék idővel egyet. Mivel kölyökkutyát szeretnék, már előre gondolkodom, hogy oldjam meg a szobatisztaság kérdését. Mint olyan sokan én is dolgozom délelőtt, Bár otthon tudok maradni vele 2-3 hetet, ez az idő nem elég ahhoz, hogy kb.8-9 órát kibírjon pisilés nélkül. Arra gondoltam, hogy délelőtt, amíg dolgozom, ki tudna menni az erkélyre és az ott berendezett kis földes, műfüves valamire tudna pisilni, kakilni. Így talán magát a lakást tiszteletben tudná tartani, és ha eljön az idő könnyebben tudom teljes szobatisztaságra szoktatni. Kinek mi a véleménye erről?
Csak hogy ne fárasszak feleslegesen senkit:
- nem azt kérdezem, hogy legyen-e kiskutyám
- kölyökkutyát szeretnék
- nem szeretnék örökbe fogadni menhelyről kutyát
- NEM akarom az erkélyen tartani a kiskutyát
- nem tartom kölyökkutyánál jó ötletnek a boxot
- nem hinném, hogy a lakásban lévő kutyapelenka jobb ötlet lenne.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Az erkély, hála égnek elég nagy viszont tuti biztonságossá kellene tenni -ez nem gond!
A lakást szétszedné - ez megint nem gond.
Szerintem általános lenne, hogy 6-7 hónapos koráig bepisiljen, ha nem biztosítom neki a kinti pisilést.
Tavaszra tervezném a kiskutyát, nálam tavasztól őszig nyitva van az erkélyajtó. Ha jól időzítek, akkor ősz végére már elég nagy lenne a húgyhólyagja.
Még egyszer köszönöm a segítő válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!