Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan kedveltessem meg a k...

Hogyan kedveltessem meg a k utyámmal a zöldséges tápot?

Figyelt kérdés
a marhahúsosat megeszi ha nagyon éhes most vettem neki zöldségeset is (resztelt sárgarépa és zöldborsó van benne) keverve adom neki a kettőt de a zöldségeset nem nagyon eszi
2013. aug. 2. 12:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

a kutyának sem csak húst kell, ha csak azt eszik úgyanúgy hiánybetegségei elsznek mint az embernek

másrészt meg én csak a zöldséges tápra szeretném rászoktatni mivel fontos dolgok vannak benne a szervezete számára, de egyébként meg 90% azt egyen a kutya amit szeret, de nem csak húsra van szüksége hanem másra fontos dolgokra is

2013. aug. 2. 13:03
 12/17 anonim ***** válasza:

..............................................................................................................................

Nah megnyugodtam :D

Persze másra is van szüksége de azt nem ebből a rakás xxxxxból kapja majd meg.

A normális tápokban is van zöldség meg olajak meg vitaminok emg ez meg az.. de ha nagyon akarod akkor kiegészítheted zöldséggel(rendes zöldséggel lereszelve) részemről off a téma hülyékkel nem vitatkozom..

2013. aug. 2. 13:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Pont azért mondtam, hogy 50% hús, nem 100%! De ez az arány, és nem az, ami az általad válaszott tápban, hogy 4% csőr, 96%rakás szemét.
2013. aug. 2. 13:11
 14/17 anonim ***** válasza:
De mondom, ha nekünk nem hiszel, kérdezd meg az állatorvosodat! Ugyanezt fogja mondani.
2013. aug. 2. 13:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Hasonlítsd össze a kettőt

[link]

[link]

Szerintem ezt nem kell magyarázni.

2013. aug. 2. 13:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja és honnan tudod, hogy a kutyád nem eszi meg? normális tápból is 1000féle ízesítés van. Próbáltál már prémium táppal etetni? (még1x hangsúlyozom, nem drágább) Egyébként meg nem, nem az a jó táp a kutyának, amelyiket szívesen megeszi. Ugyanis tele van nyomva mind ízfokozóval. Ha nem így lenne, egyiket se enné meg....Ez kb. akkora hülyeség, mintha azt mondanád, hogy chipssel etetem a gyerekem, mert azt szereti, és nem zöldséggel, mert azt nem eszi meg.
2013. aug. 2. 13:15
 17/17 anonim ***** válasza:

még csak nem is 50

Ebből 40% csontoshús 30% szinhús 30% (27dkg) zöldség gyümölcs Ez a BARF

És van olyan ahol nincs zöldség. A PREY Model

ott 80% hús, 10% csont, 5%máj és 5% egyéb belsőség (lép, vese, agy ,szem stb...) Vagy egész állatokat kap a kutya (nyulat, egeret stb)

Mindkettő tökéletesen kielégíti a kutyák szükségletét

És egyikben sincsen 80%búza..

2013. aug. 2. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!