Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Üveges szószokról vélemény?...

Üveges szószokról vélemény? Pl. Trattoria Verdi zöldséges tésztaszósz?

Figyelt kérdés
Ajándékba kaptuk, nem szoktam ilyenekből ételt készíteni. Arra gondoltam, megteszi egy-egy sietős délelőtt alkalmával. :) Mennyire egészségtelen? Ízre milyen? Gondolom, nem valami laktató.
2013. júl. 23. 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Pontosan annyira laktató, mint üres tészta húsmentes szósszal. Ha teszel rá reszelt sajtot, laktatóbb lesz. Ha sütsz hozzá grillezett sajtot, akkor teljesen laktató.

Mi Bertollit veszünk néha, abban nincs se tartósítószer, se semmi, ami nem való kajába, az nem egészségtelen, és nekem ízlik is. Nézd meg, hogy a tiednek mik az összetevői és azután dönts. Szerintem néha teljesen jól meg lehet enni.

2013. júl. 23. 13:09
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Minden egészségtelen! Ezen az alapon semmit nem lehet enni és egészségben éhen lehet halni!
2013. júl. 23. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!