Mi értelme a kutyának útlevelet csináltatni?
Külföldre járunk nyaralni, visszük magunkal a kutyát és még egyszer sem kérték el sehol. Határon ügye átlehet menni,nem is kér senki semmit,mivel nincs is ott senki,meg se kell állni. Akkor mégis minek az útlevél?
Azt olvastam még,hogy ha külföldön lesz baja a kutyának akkor a kinti állatorvos csak útlevéllel fogja ellátni,de ezen kívül ki kérheti el egyáltalán??
Most ezt nem kötekedésből mondom,de tényleg nem értem. Ráadásul nem is volt valami olcsó megcsináltatni..
De mi van azzal,ahol nincs határ?Oda minek az útlevél?
Kérem valaki magyarázza már el,mert nagyon nem értem..
Az Uniós országok határain persze hogy nem kérik el...
Az állatorvosos üggyel meg nem vagyok tisztában.
És a tengerparton odamennek igazoltatni a rendőrök,hogy kérik a kutya útlevelét?
Én hallottam (de azt tényleg csak hallottam),hogy van valami 'sima' igazolás féleség ,hogy a kutyát lehet külföldre vinni, azt is az állatorvos adja. Ilyenről hallotattok már?
És köszönöm a válaszokat.
Ha külföldre utazom, mindig van nálam útlevél (vagy személyi, ahova az elég). Lehet, hogy sehol nem kérik el, de mégis nálam van, mert kérHETik és ezzel igazolom magam.
Ugyanez a helyzet a kutya útlevelével is. Létezik olyan szituáció, ahol igazolnod kell, hogy ő a te kutyád, hogy egészséges, stb. Nem biztos, hogy belefutsz, de hát emberként se biztos, mégsem hagyjuk otthon a papírjainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!