Ennek van értelme?
Pawcare:
Nem hangzik rosszul, viszont erősen megkérdőjelezném, hogy hasznos-e. Szerintetek? Jót tehet a kutya mancsainak? Kertben tartott (kicsit száraz mancsú) kutya esetén van értelme? Mi a véleményetek?
Köszi a válaszokat
A legtöbb kutyának száraz a mancsa, ez normális.
Pont tegnap láttam ezt a tappancstisztítót az egyik üzletben, panelban tartott kutyák gazdáinak hasznos lehet ha séta után ebbe belenyomkodják a kutya mancsát, de kerti kutyának tényleg felesleges.
Hörr, erről akarok egy bejegyzést írni, mint az egyik toplistás leghaszontalanabb termék. Mi mancstisztítónak vettük, mert kinti-benti kutyánk van. De nem igazán csinál koszt, így tök fölösleges. Ha meg nagyon mocskos, akkor irány a kád, ha vizes, akkor meg kint leszárad.
Igazából drága, és ugyanezért az árért több doboz panzis mancsápolót lehet venni. Én néha kenegetem ezzel a kutya talpát(mmint a mancsápolóval, pawcaretől rövid úton megszabadultam: nem tisztít, és kb 20 alkalom után használhatatlan), főleg ha meleg aszfalton vagy homokon sétált előtte. Szerintem télen is jó szolgálatot tesz a sós utak miatt. Én inkább olyat vennék a helyedben, ha szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!