A 3 kutyám megeszi a gyümölcsöt pl: a diót, mogyorót megtöri és megeszi. Mért van ez?
Figyelt kérdés
Valamilyen vitamin hiányzik a szervezetükből vagy csak szórakozásból eszik? A szőlőt is. köszönöm a válaszokat2009. okt. 24. 19:23
1/7 anonim válasza:
A kutyák kedvence - ha megtehetik - a dió és más csonthéjasok ropogtatása és elfogyasztása. Ne aggódj, jót tesz nekik. A csonthéjat nem eszik meg. Ha meg a szőlőt is szeretik, szuper kutyák. Mindegyik hasznos számukra.
2/7 anonim válasza:
a kutyusod pont olyan mint a keresztanyumék kutyája:D
nyugi! semmi baj nincs! a kerim kutyája is ezt eszi de olyan szép és egészséges hogy csak na:D
3/7 anonim válasza:
A diót minden kutya szereti :D Nincs más olajforrásuk egyébként cska ami a húsban van és a dió finom :)
4/7 anonim válasza:
Az én erdélyi kopóim is imádják a diót. :) Sőt, még a fügét is lecibálják a fügefáról, mikor rájönnek, hogy már megérett.
5/7 anonim válasza:
Szia az én kutyim imádja a diót mogyorót szotyit tökmagot az összes magvasért csorog a nyála...:-))
De kap is ha kér és mindig kér...:-))
De az összes gyümit megeszi a mandarint is imádja meg minden gyümit tuti nincs vitamin hiánya sztem..:-))
Ugyhogy nincs baj egye csak...:-))
6/7 anonim válasza:
Te mért eszel diót? Vitaminhiányod van, vagy csak szórakozásból eszed meg?
Szerintem egyszerűen csak ízlik nekik. Nekem is megette mind a két kutyám a diót, sőt az egyikük a dinnyét, kukoricát és az uborkát is.
7/7 A kérdező kommentje:
köszike a válaszokat
2009. okt. 26. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!