Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az emberek (főleg vidéken)...

Az emberek (főleg vidéken) miért nevetnek ha meghallják, hogy valakinek "kutyakozmetikus" szakképesítése van?

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 14:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Vidék-kutya moslékon él, szenved

Város- kutyamenyország, ahol soha semmi rossz nem történik.

Az igazság valahol a kettő között lehet.

A mi kutyánk soha nem volt kozmetikusnál, valószínűleg nem is lesz. Szerintem nem minden fajtának van erre szüksége. Egy rövid szőrű ebet fürdetni lehet otthon is, az egészségügyi gondokkal meg dokihoz kell vinni, nem kozmetikushoz. Ettől még nem röhögöm ki ezt a szakmát, csak azt mondom, hogy attól, hogy nem viszem el, még nem tartom magam szar, igénytelen gazdának és a kutyám se moslékon élő, fához láncolt, élő riasztó. Figyelek az kajájára, a játékigényére, egészségére stb. bizonyos esetekben ez is elég.

2013. aug. 1. 16:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért az tényleg nem igaz, hogy a város az mennyország lenne. :D

Itt is baromira sok az idegbeteg idióta kutya. Városban meg előugranak a fifikék a semmiből és neki rontanak a normális kutyáknak... nesze neked kellemes séta. :/

Egyik kutyám sem volt soha kozminál, de azért mert én mindig otthon nyírom nekik. :D

2013. aug. 1. 17:12
 13/15 Laktózmentestej ***** válasza:
36%

ma 16:17

Mit panaszkodsz? Talán pisztollyal kényszerítettek, hogy kutyakozmetikus legyél. Ha ennyire sajnáltatod magad akkor válassz más szakmát.

2013. aug. 1. 17:13
 14/15 anonim ***** válasza:
42%

Nem panaszkodom csak leírtam, hogy ha az emberek tudnák milyen kemény meló mind fizikailag mind mentálisan akkor talán nem néznék le ezt a szakmát.

Azok akik nevetnek azoknak fogalmuk sincs arról, hogy mi a kutyakozmetika és mivel jár pontosan. Én szeretem a szakmámat de lassan 15 éve csinálom és bizony hamar leszívja az ember erejét a dolog

2013. aug. 1. 17:22
 15/15 anonim ***** válasza:
47%

Maszkot kéne viselni, és akkor nem szívnának be annyi szőrt. Én se azért hordom a maszkot mert jó buli, hanem mert kell.

Amúgy engem a világvégi, 600 fős faluban se röhögtek ki a szakmám miatt. Sőt, többen jöttek tanácsot kérni, h ezt vagy azt hogy csinálják a kutya szőrével.

Amúgy érdekes is lenne Pest belvárosában "láncos" kutyát keresni. Mivel rohadtul alig van kert.

2013. aug. 1. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!