Kötelező most a kutyák chipeltetése keverék kutyáknál is? Mi van ha nincs pénz be chipeltetni?
Igen minden kutyánál kötelező! Nincs 3500.-ft-od chipre? Miből tartod el, miből eteted, ha beteg mi lesz/van vele?
Néha vannak ingyenes chipezések, nézz utána a neten hol lesz a legközelebbi!
"Igen minden kutyánál kötelező! Nincs 3500.-ft-od chipre? Miből tartod el, miből eteted,..."
Éppen ez a kérdés! Ha chippeltetem, nem marad pémzem az etetésre!
Olyan nehéz ezt felfogni? Nálam ez a költség majd' egy havi etetés ára!
Már megbocsáss, de nem, nem értem meg. Ha a kutyus idős, volt rá egy éved, hogy félretegyél 3500 Ftot erre a célra. Ha fiatal, akkor pedig még mielőtt hozzád került, már eleve számolnod kellett volna azzal, hogy ilyen is kell majd neki. Ergo, ha előre tudom, hogy nem tudok majd kifizetni valamit, akkor nem veszem le a polcról! A chip, oltások stb. ára fix, ha bementél volna egy állatorvoshoz, ingyen és bérmentve megmondta volna neked, hogy mennyibe kerül mindez! Nem utólag kell sírni, hanem előre kell gondolkodni!!! Nekem egy 6 hetesem van. Mielőtt belevágtam volna, szépen kiszámoltam, hogy mennyibe fog fájni és vajon megengedhetem-e magamnak. Ilyen egyszerű.
# 4/6
Kedves #7-es!
Ha már ily okos vagy, regéld el, hogy -számomra, mint tartóra- milyen -hasznos- előnyökkel jár a kutya "chippeltetése"?
Egy kikötésem van: Ne oszd be a pénzemet!
ma 12:58
Mióta vesznek figyelembe bármit is , hogy neked milyen előnyökkel járna egy törvény bevezetése? Törvényt hoztak. Be kell tartani, mint minden más törvényt. Lehet sumákolni , ez mindenkinek a saját dolga, de ebben az esetben vállalni kell a következményeket, ha bukta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!