Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik volt ez az oldal?

Melyik volt ez az oldal?

Figyelt kérdés
Még régebbről emlékszem valami oldalra, ahol ki kellett tölteni egy párkérdéses "tesztet", és azalapján kiadta, melyik kutyafajták ideálisak. Olyanok voltak a kérdések között, hogy napi hány órát tudnám sétáltatni, mennyit tudnék a szőrével foglalkozni, mennyire vagyok keménykezű, ilyenek. Tudja valaki, melyik oldal volt ez?

2013. júl. 31. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, de nemrégiben kíváncsiságból kitöltöttem egy hasonlót. Hát mégcsak véletlenül se a megfelelő fajtákat dobta ki. Volt olyan kérdés, hogy milyen mozgásigényű fajtát szeretnék. Erre bejelöltem, hogy átlagosat, mire kidobott egy halom olyan fajtát, amelyeknek 3 óra futás és fárasztás se elég.. szóval.. :/
2013. júl. 31. 23:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez az, de nekem is totál hülyeség jött ki.

[link]

2013. júl. 31. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Arra az oldalra gondolsz, ami a több mint négyszáz kutyafajta közül összesen ismert vagy tízet? Egyszer én is nézegettem, de semmire se jó az az oldal.
2013. júl. 31. 23:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Ó, bocsánat, alulbecsültem. 93 fajtát ismer, bár szerinte ezek fajok. "A kutyafajok listája,..." Anyám! Használhatatlan vacak. Az én kutyámat nem is ismeri.
2013. júl. 31. 23:45
 5/8 anonim ***** válasza:
1es vagyok. Na, pont az töltöttem ki, amit Alexandra linkelt. Totál baromság!
2013. júl. 31. 23:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez lenne?

[link]

Pont egyik nap találkoztam vele. :)

2013. júl. 31. 23:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Hmm... Kitöltöttem, és hiányérzetem van. Ugye a leginkább passzoló kutya van legfölül, és gondolom lefelé az egyre kevesebb közös pontú kutyák vannak. De én arra is kiváncsi lettem volna, hogy a lejjebbiek miben térnek el attól, amiket beikszeltem. Mert hát az is fontos lenne hogy tudjam, olyan pont-e a különbség, amit csak azért jelöltem be, mert csak 1-et enged, vagy olyan, amin úgyse tudnék vagy nem akarnék változtatni.

Mindegy, irányadónak még jó:) Amúgy köszi Nektek!:)

2013. júl. 31. 23:56
 8/8 Imola Ágnes ***** válasza:
Lehet hogy itt is tudnénk segíteni kiválasztani h milyen kutyát érdemes választanod...
2013. aug. 1. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!