Melyik volt ez az oldal?
Figyelt kérdés
Még régebbről emlékszem valami oldalra, ahol ki kellett tölteni egy párkérdéses "tesztet", és azalapján kiadta, melyik kutyafajták ideálisak. Olyanok voltak a kérdések között, hogy napi hány órát tudnám sétáltatni, mennyit tudnék a szőrével foglalkozni, mennyire vagyok keménykezű, ilyenek. Tudja valaki, melyik oldal volt ez?2013. júl. 31. 23:19
1/8 anonim válasza:
Én nem tudom, de nemrégiben kíváncsiságból kitöltöttem egy hasonlót. Hát mégcsak véletlenül se a megfelelő fajtákat dobta ki. Volt olyan kérdés, hogy milyen mozgásigényű fajtát szeretnék. Erre bejelöltem, hogy átlagosat, mire kidobott egy halom olyan fajtát, amelyeknek 3 óra futás és fárasztás se elég.. szóval.. :/
2/8 anonim válasza:
Ez az, de nekem is totál hülyeség jött ki.
3/8 anonim válasza:
Arra az oldalra gondolsz, ami a több mint négyszáz kutyafajta közül összesen ismert vagy tízet? Egyszer én is nézegettem, de semmire se jó az az oldal.
4/8 anonim válasza:
Ó, bocsánat, alulbecsültem. 93 fajtát ismer, bár szerinte ezek fajok. "A kutyafajok listája,..." Anyám! Használhatatlan vacak. Az én kutyámat nem is ismeri.
5/8 anonim válasza:
1es vagyok. Na, pont az töltöttem ki, amit Alexandra linkelt. Totál baromság!
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Hmm... Kitöltöttem, és hiányérzetem van. Ugye a leginkább passzoló kutya van legfölül, és gondolom lefelé az egyre kevesebb közös pontú kutyák vannak. De én arra is kiváncsi lettem volna, hogy a lejjebbiek miben térnek el attól, amiket beikszeltem. Mert hát az is fontos lenne hogy tudjam, olyan pont-e a különbség, amit csak azért jelöltem be, mert csak 1-et enged, vagy olyan, amin úgyse tudnék vagy nem akarnék változtatni.
Mindegy, irányadónak még jó:) Amúgy köszi Nektek!:)
2013. júl. 31. 23:56
8/8 Imola Ágnes válasza:
Lehet hogy itt is tudnénk segíteni kiválasztani h milyen kutyát érdemes választanod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!