Emi13 kérdése:
Milyen kutyafajtát ajánlanátok első kutyának? 14/L
Figyelt kérdés
Ezek lennének a főbb elvárásaim:közepes-kicsi testalkat,bújósabb,család centrikus,könnyen kezelhető,rövid szőrű,tanítható(az általános trükkökre:ül,fekszik,pacsi,stb.)elegendő naponta este 30 perc-1 óra séta,(persze egy nap többet is foglalkoznék,játszanék vele)Tudom,hogy kicsit sok elvárásom van,nem muszáj mindegyiknek megfelelnie :D Ja és kertben tartanám,nem a házban. :)2013. júl. 31. 20:57
11/33 anonim válasza:
Másik ellenérv, hogy nem könnyen kezelhető! Elég bátor, akaratos, sokszor független. Nagyon erélyes, kitartó és a legkevésbé sem öleb. Sok probléma van vele, ha rosszul nevelik. Határozott, erős kezű gazdára van szüksége.
12/33 anonim válasza:
13/33 anonim válasza:
# 9: Nekem jó a házban/udvaron, vagy 2 hete nem voltam sehol...
A szomszédban pedig van társa is egy foxi-mix személyében. Egyik sem panaszkodott még...
14/33 anonim válasza:
Nem, hiszen nem is tud panaszkodni. Semmi kapcsolata nincs a külvilággal, ez így nagyon nem egészséges.
15/33 anonim válasza:
És régen szerinted, vagy akár 20-30 évvel ezelőtt, mennyire figyelték a kutya igényeit? Vajon hány ember vitte el napi 2x 1,5 órára a kutyáját sétálni?
Ma többen viszik, de még így is a legtöbb kutya az udvarban éli le az életét... Nem is ismerek olyan embert, aki napi 2x viszi el, igaz vidéken élek. Esti kiadós séta, és itt be van fejezve.
16/33 anonim válasza:
Semennyire - mégis boldogabbak voltak a kutyák, mint manapság. A hatalmas birtokokon tényleg mindig volt új és új történés, és feladatokat is kaptak. Nem is léteztek problémás kutyák, amíg az emberek el nem kezdték emberkén kezelni őket.
17/33 anonim válasza:
Ne fajtatisztát válasz a keverékek sokkal szívósabbak! :) Biztos találsz a menhelyen megfelelőt. :)
19/33 A kérdező kommentje:
lehet,hogy tényleg jobban megfelelne egy kis cuki keverék :),de menhelyre nem igazán van lehetőségem elmenni,mert vidéken élünk :(
2013. júl. 31. 21:26
20/33 A kérdező kommentje:
Egyébként a tacskóhoz visszatérve:a nagyszüleimnek(nyugdíjasok) van egy tacskó keverék kutyájuk és meg van kötve,nyilván nem fog se a papám se a mamám elmenni vele sétálni és már elég sokszor láttam és ő is jól elvan :) (ezzel nem kukacoskodni akartam :P)
2013. júl. 31. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!