Lehet, hogy lyme-kóros a kutyusom?
Erre szerintem senki sem tud mást írni, csak hogy vidd el állatorvoshoz. Kérlek, vidd el, orvos meg tudja mondani mi a baja. Ha meg valami lesz vele, akkor majd magadat okolod.
Várom, a választ, hogy mi a baja.
Egyrészt ha egy kutyátok már elpusztult lyme-ban, akkor neked kéne a téma legnagyobb szakértőjének lenned.
Másrészt meg felelős állattartóként pontosan kéne tudnod, hogy az ÁLLATORVOS nevű furcsa szerzet az, aki képes megállapítani a betegség létét vagy nemlétét, és megléte esetén talán meggyógyítani a kutyát. Ha ennyit nem tudsz, akkor az előző kutya sem a lyme miatt pusztult el, hanem a felelőtlen gazdája maitt.
akumi
Tudom, hogy mivel jár a lyme-kór, rengeteg oldalt nézegettem ezzel kapcsolatban, és egyébként már előzőleg leírtam, hogy elvisszük a kutyust állatorvoshz, csak tudod gondoltam még tovább áskálok egy kicsit, hátha új dolgokat tudok meg. Szóval, ha nem lennék felelős gazdája a kutyusnak, akkor pont letojnám mi van vele. Az előző kutyus is elkerült az állatorvoshoz, csak sajnos már késő volt. Nem mondom, hogy nem az én hibám, de amit tudtam megtettem, és amit tudok megteszek. Légy szíves csak akkor írj, ha valami hasznosat tudsz mondani. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!