Hol találok egy általánosan elfogadott leírást a kutyák tápanyagszükségletéről?
A zsír-fehérje-szénhidrát-rost-vitamin-makroelem-mikroelem %-os összetételére vagyok kíváncsi.
A hozzászólásokból ítélve mindenki tudja csak én nem.
(Nem a legjobb tápok összetétele érdekel.)
Biztos vagyok benne, h minden gyártónak más adatai vannak.
A kérdésben ez szerepel: "általánosan elfogadott"
2.Válaszoló
értem akkor én is gyártok-forgalmazok egy tápot és majd hasraütésre ráírom a kutya igényeit.
09:20-nek
Igen, énértem.
De akkor miért harcolnak néhányan azért, h az (pl) akana a király a cseppi meg szar.
Nincs alátámasztva semmivel, ha csak azzal nem, h "ránéz"- e a kutya vagy sem.
Azt meg h a kutyakajától fogyjon le a kutya kamu.
Biztos vannak szakemberek akik normális receptúrát tudnak összeállítani.
nézd meg az INTERNETEN XD :)
Okés csak akkor írj ide adatokat!
Kedves kérdező, az én kutyám 8 évig evett ilyen sz*rokat. És tudod a sz*r tápokat azért ezsik jobban mert alyon fincsi anyagok vannak benne amitől jó rászoknak! Ilyeneket evett 8 évig, hát nekem elég ránézni, és látom a rohadt nagy bizonyítéket! Olyan ronda a kutyám mint bűn... :S Ronda a szőre, a bőre stb... Teljesen egészséges, de a rossz tápok miatt másra már nem jutott, így kívül és biztos vagyok benne hogy belül sem teljesen 100...
nem az a lényeg hogy az Eukanuba oldalán van, hanem a videókat nézd az oldalak alján. Főleg az etetési tévhiteket nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!