Miről lehet észrevenni hogy egy kutya hasas? Első pár hétben
Figyelt kérdés
Az én kis bolognese-mnek a bimbijei emgkeményedtek és megnőttek, de csak a bimbik. Nemrég menstruált... Együttlátni nem láttam a kutyákat... bár fene tudja mit csináltak ezek itthon mikor nem voltunk itthon...2009. okt. 23. 19:46
1/11 anonim válasza:
Gratulálok ez aztán a felelős állattartás...
2/11 anonim válasza:
Ááá már megint egy szaporító :@ Nincs elég kutya menhelyeken, utcán kóborolva?! Gratulálok...
3/11 anonim válasza:
Szia!
A tüzeléstől is megnőhettek a bimbik.
Ha biztosra akarsz menni, vidd orvoshoz, tesztet tud csinálni, vagy 5. hét után ultrahang.
Mivel többször is párosodhattak a kutyáid, valószínű nagyobb alomszám várható, így az 5. héten már szemmel is látható majd a pocak növekedése.
Amennyiben nem akarod a piciket megtartani, érdemes ivartalaníttatni a kutyust, így már ezt a nem várt almot sem kell lehozni.
A fiú kutyusod milyen fajta?
A nagy méretbeli külömbség miatt kérdezem, mert a kiskutyád így bele is pusztulhat az ellésbe, vagy ha nem, hát az almot nem tudja felnevelni, cumisüveggel kell felnevelned őket, ráadásul a keverékeknek nehezen találsz majd gazdát.
Üdv.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy mi a baja az első 2 hozzászólónak...? Mind a 2 kutyus fajtatiszta Bichon Bolognese!!! Tenyészteni fogjuk őket! Nem várok az első 2 hozzászólótól és más hasonló emberektől válaszokat mert nem érdekelnek.
2009. okt. 25. 10:16
5/11 anonim válasza:
Azért kedves mert gondolom nem fogsz kiváltani egy kennel nevet és törzskönyvezni a kutyákat. Addig meg nem tenyésztés hanem SZAPORÍTÁS. És még mindig mindegy egyes törzskönyv nélküli kutya keveréknek minősül. [link]
6/11 anonim válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
Kedves 17:04!!!! A szülőik törzskönyvének a fénymásolata megvan szóval ha nagyon akarnám holnap azonnal megcsináltathatnám nekik a származási lapot!!! Csak nem tartom szükségesnek mert így is értékes kutyák egy hülye papírfecni nélkül is! Még mielőtt visszapofáznál hogy akkor minek a fénymásolat. azért b...meg mert ha vki vesz kutyát akkor tudjuk bizonyítani hogy fajtatiszta .
2009. okt. 26. 21:14
8/11 anonim válasza:
Fénymásolatot én is akármikor ki tudok nyomtatni az internetről, szóval az aztán semmit nem bizonyít. Ha törzskönyv nélkül adod el a kiskutyákat az már szaporítás.
9/11 A kérdező kommentje:
csak az a gáz hogy a kezünkben volt az eredeti és mi fénymásoltattuk le ott a házuknál....
2009. okt. 28. 16:17
10/11 anonim válasza:
csak az a gáz, hogy nem tudod bizonyítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!