Fajtatiszta kutyám van?
Istenem ki volt az ?/ kik voltak azok a gyökerek akik lepontoztak ?
Hát, ha jobb szórakozásuk nincs, akkor csak nyugodtan , ha ezzel jobb a lelkének, testének. Ám legyen-
SOK AZ OKOS ITT (-.-)
Nem mindegy, hogy a hülye OKOSKODIK, vagy az okos Hülyéskedik !!!
Kedves utolsó, ha te egyben az első is vagy, akkor momentán a hülye okoskodik eset áll fenn.
És nem én mondtam ezt a kis szójátékot, hanem te.
Első vagyok , igen :)
Válaszodra pedig nem mondok semmit, nem állok le Veled, vitázni mert te egy nagyon OKOS ember vagy.
MINT A TÖBBI OKOS.
Ha keverék egy kutya az meglátszódik rajta,a szőrén, szőre színén stb...
De te vagy az OKOS persze, :)
Nyomd el magad!
ma 14:25
Nézd. A kiskutya idáig probléma mentes. Sőt, a kisfiadnak nagy segítség. Akkor oly mindegy, hogy fajtatiszta, vagy sem. Bárki megkérdezi, milyen fajtájú a kiskutyád, nyugodt szívvel mond, hogy bolognese. Ez a fajtatisztaság dolog szőrszálhasogatás szintjén megy itt. Szajkózzák az ezerszer olvasott szöveget.Holott nincs olyan, hogy fekete-fehér. Milliom "tenyésztő " ad törzskönyvet és a kutya csal nyomokban hordozza a fajtajelleget.
Írod, anyagilag nem vagy eleresztve. Ha törzskönyves, fajtatiszta kutyát vettél volna, sajnos annál is előfordulhat megbetegedés. Szóval, ha teheted, némi kis pénzt tartalékolj akkorra, ha orvosra lesz netán szüksége a kutyádnak. Nem igazán olcsó manapság az állatorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!