Ilyen melegben mit adjak enni a kutyámnak?
mert az enyém igényli az ennit hiába van meleg, árnyékban fekszik egész nap de attól még pár falatot igényel, meg ha csak este adnék neki enni akkor arra a táplálélra mind szükgése lenne a szervezetnek és nem tudna kakilni
ő ahhoz van szoktatva, hogy 2-3 x eszik keveset, a kevés alatt azt értem, hogy fél tenyér kaját csak
A párizsi jó ötlet.Az én kutyám is azt kapott reggelire,de ebédre egykis hidegvizezett kutyatápot kap.Így jobban ízlik neki és nem érzi úgy,hogy száraz lenne.Egyépként van egy jó tippem arra,hogy hogyan egyen jóízüen a kutyád anélkül,hogy száraznak és melegnek találja a kutyatápot.
Minden fél vagy egy órában andi kell neki friss hideg vizet.Amikor eteted akkor is adj neki friss hideg vizet az étel mellé és így a táb mellé iszik és jobban fog neki ízleni mintha egy meleg száraz tápot enne.
a te kutyád talán nem igényli az ételt? :D
kistestű kutya de amit ő napi 3x eszik meg az még ilyen kistestű kutyának is 1 etetésnak felel meg
ez most olyan, hogy az embernek is rosszabbak lesznek a fogai akkor most az ember is csak napi 1x egyen?
nem győzőm hangúlyozni, hogy nagyon keveset eszik és egyántalán nem tömködöm lerakom elég ha eszik belőle akkor eszik ha nem akkor 10 perc után elveszem ennyi, nagyon keveset rakok elé mivel tudom ,hogy nem eszik sokat néha még ígyis 1-2 falat ottmarad de az nem gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!